Waar komen je ambities vandaan?

Waar komen je ambitties vandaan?, Nieuwveen, Nieuwkoop, Zevenhoven, Rieki, Energetisch therapeut

Waar komen je ambities vandaan?

Waar komen je ambities vandaan? Tja ik moet een stuk gaan schrijven op een a4 waar mijn ambities vandaan komen. Waar ik het gene wat wij samen ( Henk en ik) op willen gaan bouwen voor mij zo belangrijk is.

En ik denk alleen maar mijn ambities kan niet op een a4 geschreven worden want ik kan wel een boek schrijven over waar mijn ambities vandaan komen.

Uit deze vraag concludeer ik weer dat ik mag gaan spreken over mijn verhaal. Een verhaal wat gehoord mag worden. Een innerlijk kind wat gehoord mag gaan worden.

En dit soort berichtjes krijg ik al een aantal maanden lang. In ceremonies, als ik een inzichtkaart trek of als ik een trance reis maak en vraag wat ik mag doen de aankomende periode, of het allerleukste was de sjamanistische reis naar mijn kracht dier. Wat een papagaai blijkt te zijn.

Een papagaai staat voor jouw waarheid spreken. Papagaaien zijn hun mond gesnoerd omdat ze de waarheid spraken en dat is iets wat de mensheid niet wilt weten. Dus zijn ze gaan papagaaien want wat moeten ze anders.

Het is grappig want als ik terug kijk op mijn leven en mijn dossier terug lees was dat wat ik ook heel lang aan het doen ben geweest papagaaien.

Waarom zou ik me uiten?

Maar dan komt er nog een stukje met waarom zou ik nu mijn waarheid gaan uiten, mijn verhaal, mijn pijnlijke stukken, de stukken die mij gevormd hebben wie ik ben en het gene waar mijn ambitie om mensen met het zelfde verhaal of zelfde vraagstukken te helpen. Wie wilt mijn verhaal nou horen? En daar heb je het stukje loyaliteit naar anderen ( iets waar ik vreselijk tegen aanloop) ik wil de ander niet kwetsen en wil ook zeker niet over komen alsof dit een sneer is of dat ik boos ben. Want ja soms zijn er wel momenten dat ik boos ben als ik tegen me zelf aan loop met mijn rare gedachten, is het niet iets waar ik oorlog over wil krijgen ofzo.

Here we go

Vind ik dit spannend? Zeker weten want ik leg mijn innerlijk kind open en bloot. Maar ik denk dat zij toch gehoord wilt worden dus here we go…. voor deel 1 want wat ik al schreef ik kan een boek schrijven, misschien wel 2 of 3 als ik ook mijn spirituele stuk mee nemen in het verhaal.

Ik heb een innerlijk kind wat verwaarloosd is, misbruikt is, mishandeld is, verlaten is, vernederd is. En alle 5 zielswonden die je hebben kan, kan ik af vinken.

Ik mocht niet gezien worden, gehoord worden of praten maar ook op een gegeven moment niet bestaan. Want die worden die ik hoorde “ik wilde dat Sharina nooit geboren was” blijft nog altijd hangen. Of het zinnetje die in mijn dossier voordat ik het huis uit ging ” jullie moeten haar bij mij weg halen, want ik doe haar nog een keer wat aan”

Ze roept dat ze niet meer wil leven ( 7 jaar) ze hoort stemmetjes in haar hoofd er is wat mis met haar. Jaren lang hebben gezocht wat er mis kon zijn met mij maar geen enkele toets, test kwam er iets uit. Wat natuurlijk nog meer om frustratie veroorzaakte want ik hoorde toch stemmen? Nu snap ik heel goed waar dat vandaan kwam en was dat gewoon mijn gidsen en overleden dierbaren. Maar dat is iets waar ik boek 2 over kan schrijven dus dat schrijf ik nog wel een ander keer.

Rugzakjes

Ze hadden rugzakjes van hun eigen familie lijn mee gekregen want vroeger was het helemaal dat we de gordijnen dicht deden zodat niemand zag wat er in huis allemaal gebeurde. En wisten ze zelf ( en ookal mag ik dit niet zeggen want dan zou ik het goedkeuren, maar ik begrijp hem… vergeef het, vergeet het zeker niet) niet beter. Zij hebben het voorbeeld gevolgd wat zij zelf vanuit huis hebben gekregen. maar ook daar durf ik eigenlijk bijna niet te veel aan te zitten, maar mijn dossier van de hulp verlening beschrijf genoeg.

Frustrerend

En dan is het natuurlijk nog veel meer frustrerende dat je ook nog een kind krijgt die stemmetjes hoort.. En je aankijkt en gewoon de waarheid tegen je zegt als je, je eigen gevoelens niet wilt tonen. Toen der tijd snapte ik helemaal niet waar dit over ging en kreeg ik daar wel vaker ruzies over. Maar mensen willen gewoon hun echte gevoel niet horen. En ik zie en voel dat. Dat is denk ook de reden dat ik een bloed hekel heb aan liegen, want je kan tegen me gaan zitten liegen maar ik voel je he 😉 Maar goed als klein kind weet je dat niet. Toen der tijd bestond het helemaal niet. Erger nog het mocht niet bestaan. Het moest weg gedrukt worden en het werd gezegd met stemmetjes in je hoofd terwijl ze allang al wisten, wie ik sprak want hoe kon ik nou dingen allemaal weten.

Wegmoffelen

Ik was iets, ik was gek, ik was niet normaal. En dat werd zo ingeprent dat ook ik begon te zeggen met 12 jaar ik wou dat ik normaal was, dat ik gelukkig was, dat ik niet dood wil, ik wil uitvinden waarom ik stemmetjes hoor en ik kan deze papagaaien taal nog wel even door schrijven. Maar het was gewoon wegmoffelen van mij. Ik als klein kind. Die alles over zag, jou zag. Maar jij het niet wilt horen.

Gat van een aantal jaar

De afgelopen jaren kreeg ik door dat ik een gat heb in mijn herinneringen van 3 jaar. Ik kan van 9 t/m 12 me niet of weinig herinneren. Er zijn ook geen foto’s in mijn bezit in die jaren, heb 1 dagboek waarbij in 1998 waar iedere dag maar 1 zin stond op geschreven en vaak was dat geschreven in 3rde persoon. Dus Sharina heeft vandaag…. Vreemd

Ik heb wel iets van herinneringen en die zitten heel ver weg gestopt. Aan de ene kant vindt ik dat super goed want ik denk niet dat als ik alles volledig heb ervaren, dat ik allang al dat zinnetje ik wil dood had uitgevoerd. En nu komt het steeds meer naar boven, maar ook op een subtiele manier zodat ik het aan kan. Want ik wordt zelfs gewaarschuwd om het niet op te zoeken want ze zijn bang dat mijn lichaam dat ik blokkade ga en ik in het ziekenhuis daardoor beland. schrok me dood toen ik dat hoorde van okeeee zo heftig dus. Maar het grappige is dat ik het wel oke vindt hoe het nu gaat.

Ambities

Ik heb mee moeten maken, wat ik heb mee moeten maken om dat ik een doel heb. En dat doel is anderen te helpen om hun zelf weer terug te vinden. Hun familie lijnen te helpen. Kinderen te helpen om op tijd rust te op te zoeken ( want wat moeten zij al veel )

Door mijn overvolle rugzak snap ik als geen ander waar iemand mee kan lopen.

Kan nog zoveel meer vertellen

Ik kan nog zoveel meer vertellen, maar laat ik eens beginnen met dit.

Mijn wens voor jou dat ook jij net zoals ik veel heb mogen leren van mijn ervaringen en dat je rust en zelfliefde mag krijgen. Jij bent uniek! Jij bent degene met wie je het langst leven moet, dus vind de weg naar Zelf liefde.. Want dat heb ik ook gedaan!