Energetische behandelingen zijn als een liefdevolle omhelzing voor de ziel, waarbij de stroom van levensenergie wordt hersteld en harmonie wordt gebracht in lichaam, geest en emoties

Reiki behandeling, Reiki, Nieuwveen

Reiki

Een Reiki-behandeling is een helende sessie waarbij de beoefenaar zachte aanrakingen of handposities gebruikt om universele levensenergie door te geven aan de ontvanger.

Deze holistische benadering bevordert diepe ontspanning, vermindert stress en angst, en stimuleert het natuurlijke helingsproces van het lichaam.

Door energieblokkades op te heffen, kan Reiki fysieke pijn verminderen, het genezingsproces versnellen en de bloedcirculatie verbeteren.

Daarnaast kan het helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het vergroten van innerlijke rust en vrede.

Een Reiki-behandeling biedt een unieke ervaring van balans en harmonie op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Klankschalen

Een klankschalensessie is een rustgevende en helende ervaring waarbij resonante klanken worden gebruikt om diepe ontspanning en innerlijke balans te bevorderen.

Tijdens de sessie worden metalen schalen, gongs en andere instrumenten zachtjes aangeslagen, waardoor harmonieuze en rustgevende klanken ontstaan.

Deze klanken dringen diep door in het lichaam en de geest, waardoor spanning en stress verminderd worden.

De trillingen van de klankschalen kunnen energieblokkades opheffen en de stroom van levensenergie bevorderen. Dit zorgt voor een gevoel van diepe ontspanning, innerlijke rust en harmonie. Een klankschalensessie is een moment van pure verwennerij voor lichaam en geest.

Klankschalen, Klankschaal
Healing Sessie

 

Healing

Ervaar de helende kracht van edelstenen tijdens onze betoverende healing sessies!

Onze sessies combineren de energetische eigenschappen van edelstenen met de kunst van heling om een diepgaande en transformerende ervaring te bieden.

Tijdens een sessie met edelstenen wordt je uitgenodigd om te ontspannen terwijl onze ervaren healer met zorg en aandacht edelstenen op specifieke punten op je lichaam plaatst.

Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke energetische eigenschappen en resonantie, waardoor ze kunnen helpen bij het balanceren en harmoniseren van je energieveld.

Familie opstelling

Een familieopstelling is een therapeutische methode die wordt gebruikt om inzicht te krijgen in de dynamiek en patronen binnen een familie. Het is gebaseerd op de overtuiging dat familieleden energetisch met elkaar verbonden zijn en dat onopgeloste traumatische gebeurtenissen of verstrikkingen in de familiegeschiedenis invloed kunnen hebben op het individu en zijn of haar relaties.

Door middel van het observeren van de opstelling en het werken met de hulpstukken, kunnen verborgen patronen en blokkades aan het licht komen. De therapeut begeleidt het proces en helpt de cliënt om inzicht te krijgen in de achterliggende oorzaken en mogelijke oplossingen voor het probleem.

Een familieopstelling kan diepgaande inzichten en heling bieden, doordat het individu bewust wordt van de onbewuste dynamieken en de mogelijkheid krijgt om deze te transformeren. Het kan leiden tot meer begrip, acceptatie en heling binnen de familie en de persoonlijke groei bevorderen.

Familie opstellingen
Healing ceremonie

Healing Ceremonie

Ervaar de kracht van heling en transformatie tijdens onze bijzondere ceremonies voor bijv het innerlijk kind of de baarmoeder. Deze diepgaande ceremonie is ontworpen om emotionele blokkades en trauma’s uit het verleden aan te pakken, zodat je kunt helen en groeien.

Tijdens de ceremonie creëren we een veilige en liefdevolle ruimte waarin je de kans krijgt om contact te maken met je innerlijk kind en de wijsheid van je baarmoeder. We zullen gebruik maken van verschillende helende technieken, zoals meditatie, ademwerk en rituelen met krachtige symbolen.

Door de verbinding met je innerlijk kind te herstellen en de baarmoeder te eren als de bron van creatie, kun je oude wonden helen en jezelf bevrijden van belemmerende patronen. Je zult de ruimte voelen om jezelf volledig te omarmen, te vergeven en liefde te geven aan jezelf op de diepste niveaus.

Deze ceremonie biedt een transformerende ervaring waarin je de kracht van heling kunt ontdekken en een nieuw hoofdstuk kunt beginnen in je leven.

Er zijn meerdere ceremonies mogelijk, bij een intake gesprek kunnen we het hier over hebben welke voor jou raadzaam is!

Tarieven

Wil jij een afspraak in boeken, dat kan gemakkelijk met onderstaand boekingsformulier

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

 

Wat is het adres?

Schoterveld 47, 2441 AW Nieuwveen In de tuin staat en mooi bij gebouw. Daar mag u naar toe lopen.Volg mij ook op facebook