Energetische behandelingen zijn als een liefdevolle omhelzing voor de ziel, waarbij de stroom van levensenergie wordt hersteld en harmonie wordt gebracht in lichaam, geest en emoties

Reiki behandeling, Reiki, Nieuwveen

Reiki

Een Reiki-behandeling is een helende sessie waarbij de beoefenaar zachte aanrakingen of handposities gebruikt om universele levensenergie door te geven aan de ontvanger.

Deze holistische benadering bevordert diepe ontspanning, vermindert stress en angst, en stimuleert het natuurlijke helingsproces van het lichaam.

Door energieblokkades op te heffen, kan Reiki fysieke pijn verminderen, het genezingsproces versnellen en de bloedcirculatie verbeteren.

Daarnaast kan het helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het vergroten van innerlijke rust en vrede.

Een Reiki-behandeling biedt een unieke ervaring van balans en harmonie op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Klankschalen

Een klankschalensessie is een rustgevende en helende ervaring waarbij resonante klanken worden gebruikt om diepe ontspanning en innerlijke balans te bevorderen.

Tijdens de sessie worden metalen schalen, gongs en andere instrumenten zachtjes aangeslagen, waardoor harmonieuze en rustgevende klanken ontstaan.

Deze klanken dringen diep door in het lichaam en de geest, waardoor spanning en stress verminderd worden.

De trillingen van de klankschalen kunnen energieblokkades opheffen en de stroom van levensenergie bevorderen. Dit zorgt voor een gevoel van diepe ontspanning, innerlijke rust en harmonie. Een klankschalensessie is een moment van pure verwennerij voor lichaam en geest.

Klankschalen, Klankschaal
Tarieven

Wil jij een afspraak in boeken, dat kan gemakkelijk met onderstaand boekingsformulier
[bookly-form category_id=”-1″ staff_member_id=”1″]

 

Wat is het adres?

Schoterveld 47, 2441 AW Nieuwveen In de tuin staat en mooi bij gebouw. Daar mag u naar toe lopen.Volg mij ook op facebook