Over mij

Hoi! Ik ben Sharina Floor, woonachtig in Nieuwveen met mijn man en 2 kindjes.Ik ben hoog sensitief, spiritueel en leef op een holistische wijze.

Hoi! Ik ben Sharina Floor geboren in 1987 

Tijdens mijn vroege jaren heb ik veel te maken gehad met verschillende therapeuten op gebied van, mentaal, fysiek en ook emotioneel was er veel aan de orde.

Ik was op zoek naar balans en was ook op zoek naar wie ik nu echt was. Ook spiritueel want op jonge leeftijd kwam ik er achter dat ik meer zag en hoorde dan andere en dat maakte mij onzeker.

Ik kwam op het holistische pad omdat andere therapieën niet hielpen. Ik kreeg doordat ik vanuit mijn jeugd zoveel geblokkeerd had ook lichamelijke klachten en de enige manier om dit te helen was om echt naar binnen te gaan. Te kijken wat er in mijn hart afspeelde. Ik heelde mezelf om gewoon contact te maken met wie ik mag zijn

Als je echt diep naar binnen kijkt vind je daar jezelf en hoe eng dat dan ook weer is daar is waar jij leeft.

En ik zeg altijd je leeft het langst met je zelf, dus als je niet goed bij je eigen ik kan. Hoe ga je dat dan volhouden?

Praktijk Just Be You, Vrouwencirkel, Liefde, Burn Out Coaching, Coach Nieuwveen, Nieuwveen, Nieuwkoop, Kinderocach, Alohi lessen, Zelfvertrouwen, Weerbaarheidstraining, Coach, Coaching, aroma therapie

Mijn opleidingen | Workshops | Inwijdingen

Inmiddels mag ik al zeggen dat ik afgestudeerd ben aan de Reiki Master dus level 3, Energetisch Therapeut, Burn Out coach, Breathwork,  Healing therapeut en verschillende sjamanistische healingen zoals : Innerlijk kind, Voorouders, Trauma’s, Womb healing en zo kan ik nog wel even door gaan!

Ook heb ik verschillende inwijdingen gehad om naast de Reiki nog sterkere doorgeefluik te mogen zijn.

Heb een cursus mediumschap afgerond en ben nog steeds bezig met mij te verbreden naar mooiere healing technieken. Want er zijn er zo ontzettend veel.

Naast de behandelingen zit ik ook nog op school voor Holistisch Therapeut en Sjamastisch Coach

Dus naast mijn grote rugzak aan ervaringen heb ik ook nog de tools geleerd om jullie te kunnen en mogen helpen. De vraag is alleen nu nog: Ben jij bereid om te worden wie je altijd al was?

The Journey to love yourself, Nieuwveen, Reiki behandeling, Healing, Energetisch therapeut, Holistisch therapeut, Sjamanisme

Mijn missie

Mijn coachingmissie is om jou te begeleiden op een holistische en authentieke reis naar zelfontdekking en groei. Ik geloof dat ware transformatie komt door het erkennen en omarmen van jouw ware zelf, zonder dat er boekjes of oppervlakkige methoden aan te pas komen.

Mijn benadering is holistisch, wat betekent dat we naar jou als geheel kijken – jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten. We erkennen dat je uniek bent en dat jouw reis naar persoonlijke groei en vervulling een individuele en diepgaande benadering vereist.

In onze coaching sessies creëren we een veilige en ondersteunende ruimte waarin je je vrij voelt om jezelf te uiten en je diepste verlangens, angsten en uitdagingen te delen. Ik luister actief naar jou en stellen de juiste vragen om je te helpen inzicht te krijgen in jouw eigenwaarde, passies en doelen.

Mijn aanpak is gebaseerd op het idee dat jij alle antwoorden al in je draagt. Ik ben er om je te begeleiden en te inspireren, maar ik geloof dat jij de expert bent van je eigen leven. Samen zullen we jouw innerlijke kompas ontdekken en versterken, zodat je zelfverzekerd keuzes kunt maken die in lijn zijn met jouw diepste waarden en verlangens.

Ik ga je helpen om belemmerende overtuigingen en patronen te doorbreken, zodat je kunt groeien en bloeien op alle niveaus van je leven. Ik ga je aanmoedigen om authentiek te zijn en trouw te blijven aan jezelf, terwijl je jouw volledige potentieel ontvouwt.

Mijn coachingmissie is om jou te ondersteunen bij het vinden van balans, vreugde en vervulling in alle aspecten van je leven. Ik geloof dat echte groei en transformatie plaatsvinden wanneer je jezelf volledig omarmt en leeft vanuit jouw diepste waarheid. Samen zullen we jouw authentieke pad bewandelen en je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

 

Voor de algemene voorwaardes kan je hier naar toe gaan

Algemene voorwaarde

Afspraak maken

[bookly-form staff_member_id=”1″]

Wat is het adres?

Schoterveld 47, 2441 AW NieuwveenIn de tuin staat en mooi bij gebouw. Daar mag u naar toe lopen.