Over mij

Hoi! Ik ben Sharina Floor, woonachtig in Nieuwveen met mijn man en 2 kindjes.Ik ben hoog sensitief, spiritueel en leef op een holistische wijze.

Hoi! Ik ben Sharina Floor geboren in 1987 

Tijdens mijn vroege jaren heb ik veel te maken gehad met verschillende therapeuten op gebied van, mentaal, fysiek en ook emotioneel was er veel aan de orde.

Ik was op zoek naar balans en was ook op zoek naar wie ik nu echt was. Ook spiritueel want op jonge leeftijd kwam ik er achter dat ik meer zag en hoorde dan andere en dat maakte mij onzeker.

Ik moest heel diep genezen worden want de rest hielp allemaal niet. En die klap kwam toen ik op de ehbo zat met hartvaten ontstekingen door geheel mijn hart heen door stress.

En zo kwam ik op het pad van Holistisch therapeut en Sjamanisme want door energetische healingen ben ik geheeld. En langzaam kwam daar ook zo mijn wens wat uiteindelijk mijn missie werd. Anderen te helpen met hun bewustzijn vanuit de holistische en sjamanistische kant.

Als je echt diep naar binnen kijkt vind je daar jezelf en hoe eng dat dan ook weer is daar is waar jij leeft.

En ik zeg altijd je leeft het langst met je zelf, dus als je niet goed bij je eigen ik kan. Hoe ga je dat dan volhouden?

Praktijk Just Be You, Vrouwencirkel, Liefde, Burn Out Coaching, Coach Nieuwveen, Nieuwveen, Nieuwkoop, Kinderocach, Alohi lessen, Zelfvertrouwen, Weerbaarheidstraining, Coach, Coaching, aroma therapie

Mijn opleidingen | Workshops | Inwijdingen

Inmiddels mag ik al zeggen dat ik afgestudeerd ben aan de Reiki Master dus level 3, Energetisch Therapeut, Burn Out coach, Breathwork,  Healing therapeut en verschillende sjamanistische healingen zoals : Innerlijk kind, Voorouders, Trauma’s, Womb healing en zo kan ik nog wel even door gaan!

Ook heb ik verschillende inwijdingen gehad om naast de Reiki nog sterkere doorgeefluik te mogen zijn.

Heb een cursus mediumschap afgerond en ben nog steeds bezig met mij te verbreden naar mooiere healing technieken. Want er zijn er zo ontzettend veel.

Naast de behandelingen zit ik ook nog op school voor Holistisch Therapeut en Sjamastisch Coach

Dus naast mijn grote rugzak aan ervaringen heb ik ook nog de tools geleerd om jullie te kunnen en mogen helpen. De vraag is alleen nu nog: Ben jij bereid om te worden wie je altijd al was?

The Journey to love yourself, Nieuwveen, Reiki behandeling, Healing, Energetisch therapeut, Holistisch therapeut, Sjamanisme

Afspraak maken

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Wat is het adres?

Schoterveld 47, 2441 AW NieuwveenIn de tuin staat en mooi bij gebouw. Daar mag u naar toe lopen.