Gebruik van Essentiele oliën tijdens Reiki

Gebruik van Essentiele oliën tijdens Reiki

Gebruik van Essentiele oliën tijdens Reiki

Tijdens mijn Reiki behandelingen gebruik ik essentiële oliën, deze oliën niet alleen heerlijk voor het geurtje maar vaak is het ook ergens voor!

Heel vaak gebruik in mijn diffuser Rise Above

De melange bevat specifieke etherische oliën die je helpen oude gedachten die je tegenhouden om te zetten zodat je er bovenuit kunt stijgen en je ware doel kunt ontdekken.

Valor® kan de geest versterken en kracht geven en je aanmoedigen om persoonlijke uitdagingen te overwinnen. Wierook, cederhout en kardemom bevorderen positieve gedachten die je helpen je ware potentieel te ontdekken of bereiken. Dorado azul bevat het bestanddeel 1,8-cineool (eucalyptol). Bergamot, lavendel en kardemom vormen een harmonieuze combinatie van etherische oliën die gevoelens van stabiliteit, duidelijkheid en spiritualiteit bevordert. Deze oliën helpen ons open te staan voor de stroom van universele energie die ons omringt.

De energieën van deze etherische oliën gaan verder dan het meetspectrum van hun samenstellende profiel. Ze inspireren je om het hart, de ziel en geest open te stellen zodat je het verleden los kunt laten en uit kunt kijken naar de toekomst. Het is tijd om met intentie, affirmaties en vocale decreten boven alles uit te stijgen en datgene waar je naar verlangt in gang te zetten. Visualiseer met woorden en gedachten je realiteit en creëer een spirituele balans die door het hart en de ziel aangevoeld wordt. Stijg boven waargenomen beperkingen uit en open de deur naar een schitterende nieuwe toekomst!

En de universele energie is natuurlijk iets wat ik ook gebruik met mijn handen als ik Reiki geef. De olie geeft dus naast de Reiki zelf ook extra energie.

Gebruik van Essentiele oliën tijdens Reiki
Gebruik van Essentiele oliën tijdens Reiki

Aura sprays

Naast de olie in de diffuser gebruik ik ook tijdens de behandeling aura sprays, deze kies ik uit tijdens de behandeling, vaak voel ik dan wat er op dat moment bij jou nodig is.

Gebruik van Essentiele oliën tijdens Reiki
Gebruik van Essentiele oliën tijdens Reiki

Het grappige is dat ik vaak dacht, ik doe het wel maar zou het wel werken? Maar de laatste tijd hoor ik steeds meer mensen zeggen, nou wat ik toch allemaal voelde tijdens de behandeling.. En dan springt mijn hart weer want ik vind het heerlijk als jij ook voelt wat ik doe. Vandaag zelfs met iemand afgesproken dat ik alleen bij haar voeten mag blijven staan, want ze voelt haar hele lichaam aan gaan!

Dus mijn Reiki behandelingen worden steeds mooier en sterker, meer dat ik zelf vaak verwacht. En dat vind ik zelf iets moois, en jij? Denk jij dat je dit ook nodig hebt?

Kijk dan eens op de pagina over Reiki