Coaching van uit Nieuwveen

Praktijk Just Be You, Healing, Reiki, Nieuwveen,Nieuwkoop, Energetisch therapeut

Coaching van uit Nieuwveen

HERKEN JE DIT?

Je bent prikkelbaar, probeert als moeder/ vader en in je werk alles te geven maar hebt het gevoel dat je op beide vlakken te kort schiet. Je rent door de dag heen en vindt alles leuk, maar geniet er totaal niet van. Je voelt je uitgeblust, mist plezier in je leven en verlangt naar rust, liefde en flow.

Je bent dankbaar voor wat je hebt en vindt dat je niet mag klagen maar toch knaagt er iets in jou dat jou zegt dat er meer is in het leven. Dat je leven moeiteloos mag gaan en je vol levensvreugde mag genieten.
Je voelt je potentieel branden en bent op zoek naar de juiste balans in moederschap/vaderschap en carrière. Je wilt je verlangens achterna gaan en vol vervulling leven.

Het leven schiet aan je voorbij, je voelt je futloos en moe en brengt te veel tijd in je hoofd door. Ook al heb je alles nog zo strak gepland, je loopt iedere dag achter de feiten aan. Je hebt alles en toch heb je helemaal niets. 

#1 regret van mensen op hun sterfbed is dat zij niet hun eigen leven hebben geleefd, maar geleefd hebben naar de verwachting van anderen.

Je wilt iets anders en je hebt daar hulp bij nodig, gelukkig heb ik Sharina Floor Coaching van uit Nieuwveen, ik ga samen met jou weer op zoek naar jouw ware zelf, je essentie.

Misschien denk je wat is dat voor iets zweverigs, maar er is helemaal niets zweverigs aan.

Ik ben van mening dat de andere instanties waar de huisarts je naar toe stuurt eigenlijk alleen behandelen vanuit boekjes, ohh je zegt dit dan moeten we dit of dit aan pakken.

Ik heb het zelf wel eens mee gemaakt kwam ik voor trauma vonden ze dat ik eerst maar even een iq test zou moeten doen waar 4 maanden over heen gaat… Ik besloot daarom naar iets anders te gaan want ik vraag om hulp bij trauma, niet om een herziening van mijn iq test.

Waar ik naar kijk is jij zelf! Wat wil jij, wie ben je en hoe kunnen we het veranderen of aanpassen zodat jij weer je zelf kan en mag zijn. Ik leer jou leven vanuit je zelf en niet vanuit de boekjes.

Mijn missie is dat jij mag leven vanuit je ware essentie! En wie wilt dat nou niet?

Dus ben jij het zat om te leven naar de verwachtingen van anderen, je zelf continu voorbij te lopen en eigenlijk jezelf niet meer te zien? Kijk dan eens bij mijn Wees jezelf coaching

Leven vanuit je ware zelf

Just be you | Kids

Al heel vroeg krijgen kinderen te maken met veel moeten, al op school zie je al dat ze heel vroeg cito toetsen moeten afnemen. Ze moeten presteren. Je moet er bij horen ga zo maar door.

Just be you | Kids is speciaal voor die kinderen die het nodig hebben  om weer zelf vertrouwen te krijgen.

 

Ik ben  ervan overtuigd dat het kinderen enorm verder helpt in hun ontwikkeling, wanneer ze al op jonge leeftijd tips & tricks aangeleerd krijgen die hen helpen emotioneel te groeien & ontspannen. Zo leren ze op tijd rust te nemen en goed voor zichzelf te zorgen.Voor heel hun leven hebben ze dan een rugzakje mee, vol met tips over hoe om te gaan met emoties, lastige gedachten, stress, volle hoofdjes, moeilijk inslapen, jaloezie, onzekerheid, concentratieproblemen, enz.Daarom heb ik Just be you | Kids opgestart zoveel mogelijk kinderen te laten stralen!

Reiki Behandeling kind, Healing, Nieuwveen, Nieuwkoop, Holistisch, Holisme, holistisch therapeut

 

Coaching voor ouders en hun hooggevoelige kind.
Is je kind gevoelig voor prikkels en snel van slag? Misschien is je kind wel hoogsensitief. Hooggevoeligheid is geen stoornis of diagnose.Samen met mij kijken we hoe we jouw kind kunnen helpen met zijn Hooggevoeligheid.

Is jouw kind hoogsensitief?

Hieronder vind je de meest voorkomende kenmerken bij hooggevoelige kinderen. Ieder kind is uniek, elk hoogsensitief kind is dus ook anders. Toch zijn er een aantal kenmerken die bij de meeste hoogsensitieve kinderen voorkomen:

  • Reageert snel boos
  • Schrikt snel
  • Heeft last van naden in sokken of kledingmerkjes op de huid
  • Ruikt elk vreemd geurtje
  • Is moeilijk in slaap te krijgen na een drukke dag
  • Wilt natte, zanderige kleding snel uit doen
  • Heeft oog voor het verdriet van anderen
  • Is zeer gevoelig voor pijn, warmte en kou

Herken jij je kind hier al in? Dan is jouw kind waarschijnlijk hoog gevoelig

P.s het is bewezen dat als uw kind hoog gevoelig is dat 1 van de ouders dat ook is.. Herkent u, uzelf ook hier in?

Wil jij handgrepen hebben om met jouw hooggevoelige kind of je hooggevoelige zelf om te gaan? P.S ik krijg echt heel vaak de opmerking maar we zijn helemaal niet druk ofzo, ik merk dat er op Hoog gevoelig zo’n enorme last ligt, maar ik vind zelf ( misschien omdat ik zelf ook hooggevoelig ben) het echt iets zo bijzonders!

We zijn inderdaad niet druk, eerder rustig het is immers geen adhd. Het is iets heel moois. Jij kan met jouw hooggevoeligheid precies aan voelen wat een ander voelt en daardoor kan jij de ander helpen om met hun gevoelens om te gaan. Het is alleen een kunstje om niet te lang en te veel in een ander zijn gevoel te blijven hangen. Zo raak je je eigen gevoel kwijt en weet je niet meer wat van jou of de ander is.

Dus met mijn Coaching van uit Nieuwveen kan jij leren ook hier in compleet je zelf te mogen zijn!

Wil jij Coaching van uit Nieuwveen?

Neem dan gewoon even contact met mij op! Wellicht kan ik jou helpen

Voor nu Straal ze!