De tekens die ik krijg

De tekens die ik krijg

Al heel lang krijg ik tekens om te weten of ik op de goeie weg zit of als ik iets door zetten moet

en ook zo daarnet. Ik had gisteren echt een dipje want wie ben ik om te willen wat ik met heel mijn hart wil? Dus ik gaf het op want hoe kom ik aan nog zoveel geld, ik kan het niet, het lukt toch niet… Je kent het vast wel al die belemmerde gedachten wat een mens kan hebben. Ja ook ik heb die gewoon soms

Wordt ik net gebeld door de rabobank met de vraag hoe kan ik je nog helpen? Ehhhh wat? Is dit een teken? Ik hoor jullie al jaren niet meer en uitgerekend vandaag bel je met de vraag waar kan je me mee helpen?

Ik mijn verhaal/ ambitie uit leggen dat ik heel graag grotere groepen zou willen uitnodigen voor hun weg naar Zelf liefde en dat ik een huis heb gevonden die ook nog een plek kan creëren dat je kan blijven overnachten. Nou zegt ze wat een super leuk idee laten we een afspraak inplannen om te kijken wat wij voor je kunnen doen… Eh wat? Echt? En toen sprongen natuurlijk weer de tranen in mijn ogen, want als ik iets echt heel graag wil kan ik wel dagen huilen. kinderachtig? Misschien maar ik voel wel echt dat ik dit wil en wil heel graag volwassenen en kinderen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Dus nu moet ik als een wiedeweer mijn business plan schrijven… Gelukkig valt dat wel mee, NOT! Want ik voel alles in mijn hart, probeer dat maar eens op papier te zetten zonder dat je heel kinderlijk over komt whaha

Maar goed ik ben dus ook recensies aan het verzamelen van mijn cliënten en krijg er al zoveel dat ook daarin zoveel zelfvertrouwen krijg… Zal het dan toch gaan lukken?