Waarom ik?

Waarom ik?, Familie opstellingen, Familie, Spiritueel coach, Coaching Nieuwveen, Coach Nieuwveen, Journey to Love Yourself

Waarom ik?

Waarom ik? die vraag heb ik mij zo ontzettend lang afgevraagd, waarom ik, waarom heb ik mee moeten maken wat ik mee heb moeten maken. Waarom is dat en ben ik dan echt de gene die niet spoort, waar wat mis mee is, gewoon niet oke ben of gek ben? Kan ik mij beter laten opsluiten want ik loop hier op aardbodem doen alsof er niets aan de hand is maar andere zeggen dat er wat mis met me is. Sterker nog ze durven me niet eens aan te kijken… Waarom? Waarom ik?

 

Familie opstellingen

Deze vraag stelde ik ook aan mijn mediumschap coach die die vertelde me toen over familie opstellingen.. familie opstellingen wat is dat dan? Na uit gelegd te hebben wat dat is dacht ik oke, oke laten we het maar gaan doen. Heel sceptisch natuurlijk want hoe kan je nou iemand anders je ouders en zusje op laten stellen en dat ze het dan ook echt daadwerkelijk worden.

Maar die eerste opstelling ( heb er inmiddels meerdere al gedaan) is mij altijd bij gebleven en wat heeft die mijn geholpen

Ik kwam daar binnen en ik stelde ook gewoon echt die vraag op. Waarom ik, heel simpel waarom ik. En dan moet je uitleggen waarom je die vraag op stelt en wie er bij de vraag horen

En natuurlijk kwamen daar mijn ouderlijk gezin uit. Dus ik moest iemand kiezen voor mijn vader, moeder en zusje. En echt voelen wie daar geschikt voor was. Dus ik deed dat en koos voor mijn vader toch een vrouw want een man? No way. En ik ging zitten en kijken wat er voor schouwspel uit kwam.

En ik zag ze veranderen naar echt mijn gezin. Gewoon onbekende die gingen bewegen en woorden gingen zeggen zoals zij dat ook konden doen en ik keek en dacht he?

Ik moest ook mezelf op stellen en dat deed ik, dus ik stond daar in het veld ( nee niet ik zelf, de gene die mij speelt) ik ging voor mijn moeder staan, mijn zusje achter mijn moeder en mijn vader voor mij.

En toen begon het. Ik beschermde mijn moeder en zusje voor hem. En hij vond mij reuze irritant omdat ik mentaal sterker dan hem was. Ookal als klein meisje. Ik was de muur voor hun en moest hen beschermen.

Ik heb voor hen alle klappen ontvangen, alle vernederingen ontvangen en alles moeten door staan voor hen. En ik zag het van een afstand gebeuren en het enige wat ik dacht was. Oke nu begrijp ik het. Het is goed, prima dat ik dat voor jullie heb mogen doen, maar nu stap ik er uit.

En dat deed ik dan ook ( een nee degene die mij speelde) en toen brak het natuurlijk los, dat zelfs degene die de opstelling deed zei ik weet niet waar jij voor iets giftigs uit ben geboren maar stap jij hier maar uit. Dit is niet goed. Gif en Gif samen…pfoeee en hij sluitte de opstelling want er viel ook echt niets meer te halen op dat moment.

En die opstelling is mij altijd bij gebleven want. Ik kon eens op een afstand bekijken wat er gebeurde in mijn gezin. En ik had echt oke ik kan hier niets mee. Dit kan ik niet meer oplossen en tot op de dag van vandaag heb ik dat dan ook niet meer gedaan.

Opleiding

Vanaf die dag zat er in mijn hoofd dit wil ik gaan doen, dit is zo mooi wat hier gebeurd het heeft mij zo geholpen

Dat ik een paar maanden geleden een berichtje zag bij holistisch coachen dat de online opleiding gratis was als het lukte met het stap budget. En toen dacht ik niet geschoten… Maar goed voor de opleiding Holistisch Therapeut lukte het niet dus had eigenlijk niet verwacht dat het zou lukken

Maar je raad het dus al… Het is mij gelukt! Ik ga dus ook die opleiding volgen, maar gewoon omdat ik het zo interessant vindt ook. Mooie wereld, ook heel spiritueel!

 

Goed weer een stukje waar mijn ambitie vandaan komt om coach te worden. een ambitie die ik op een a4 moet krijgen maar dat echt niet gaat lukken. want mijn verhaal? Is niet op 1 bladzijde te beschrijven.