REIKI | TOP HEALING

REIKI | TOP HEALING

Healing versterkt je zelfgenezend vermogen op een natuurlijke manier. Deze liefdevolle energie geeft een helende diepe ontspanning met deze Reiki | Top Healing krijg jij nog meer energie om echt te helen

Reiki

Als we uit balans raken krijgen we lichamelijke klachten waarvoor al dan niet een oorzaak gevonden kan worden. Reiki zorgt ervoor dat het vermogen om energie op te nemen weer hersteld wordt, zodat ons immuunsysteem weer goed zijn werk kan doen. Het ruimt afvalstoffen op zodat onze organen weer beter kunnen functioneren.

Als er psychische klachten zijn, kan Reiki zorgen voor meer innerlijke rust. Op deze manier ondersteunt Reiki het zelf genezend vermogen van lichaam en geest.

 • Heb je last van spanningen, stress, overspannenheid of een burn-out?
 • Heb je behoefte aan een rustmoment voor jezelf?
 • Heb je lichamelijke (pijn)klachten, waar wel of geen oorzaak voor is gevonden?
 • Heb je slaapproblemen?
 • Ben je vaak vermoeid of emotioneel?
 • Wil je gewoon een keer ervaren wat Reiki voor jou kan betekenen?
 • Neem tijd voor een behandeling en ervaar wat het met je doet!
Reiki | Top Healing , Nieuwveen, reiki behandeling, Healing, Reiki Nieuwveen, Healing Nieuwveen

Chakra Flush De Chakra Flush is een eenvoudige methode om de vastgelopen energie aanwezig in de chakra’s te verwijderen. De Chakra Flush is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden. De Chakra Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten vormen uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energiewonden uit het verleden, wordt het mogelijk om deze plekken weer met nieuwe positieve energie te vullen. Enkele voordelen van de Chakra Flush zijn:

 • Loslaten van oude lasten en emotionele bagage.
 • Vrijmaken van de oude vastgelopen energie in de chakra’s.
 • Het voorkomen dat energetische toxines en negatieve energie gaan vastzitten.
Reiki 2, Nieuwveen, Nieuwkoop, Reiki behandeling, Healing, Reiki

Aura Flush De Aura Flush is een zeer zachte reinigende energie die aura als het ware schoonveegt en hiermee de negatieve energie en gedachten vormen verwijderd.  De aura is het gedeelte van ons energieveld dat ons beschermt en omhuld. Het is onze projectie naar de wereld. Als we de juiste mensen en mogelijkheden naar ons toe willen trekken, is het nodig dat onze aura helder en gezond is en vol van positieve energie en liefde. Helaas verzamelen we gedurende ons leven negatieve energieën in onze aura. Negatieve gedachten vormen van woede, verdriet en haat kunnen in onze aura verblijven en zorgen voor het terugdringen van onze totale energie. Hierdoor stoten we de juiste mensen van ons af. Regelmatig reinigen van de aura zal helpen om onze geest te verjongen alsmede de projectie naar de buitenwereld te verbeteren. De Aura Flush maakt het reinigen van de aura eenvoudig. Enkele voordelen van de Aura Flush zijn:

 • Verbeterd gevoel van geluk en welzijn.
 • Meer fysieke en emotionele energie.
 • Loslaten van negatieve gedachten vormen, die problemen in het leven creëren.
Aura en Chakra Flush, Nieuwveen, Reiki behandeling, Behandeling Reiki, Healing,

Klankschalen bad Energie bar

Een Energie bar – ontspanningsmassage is een helende massage die diepe ontspanning biedt aan het lichaam. Energie bar werken van nature harmoniserend en zuiverend. De klank en trilling van energie bar hebben een diepgaande invloed op je lichaam en kunnen de eigen trilling en frequentie van het lichaam herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke problemen kunnen worden opgelost.
Hoe werkt  het?Ons lichaam bestaat voor 70% uit water, dus trillingen worden prachtig door het hele lichaam overgebracht, waardoor een innerlijke massage ontstaat die zorgt voor algehele diepe ontspanning. Ook worden vaak emoties losgelaten of herinneringen opgeroepen. Door de klanktrillingen worden alle lichaamscellen op een fijne en subtiele manier ontdaan van eventuele blokkades en worden er afvalstoffen losgemaakt. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend waardoor we weer in contact met ons lichaam komen en je je nadien als herboren voelt, vol nieuwe energie! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen, door in ons lichaam, en stellen ons in staat om beter in balans te komen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te versterken.

Wat kunt u van een klankmassage verwachten?                                                                      Een energiebar nodigt het lichaam onder andere uit tot:

 • Diepgaande ontspanning
 • Rust en balans tussen lichaam en geest
 • Meer energie
 • Verbeterde nachtrust
 • Loslaten van blokkades en spanningen
 • Verbeterde concentratie
Energie bar, Reiki, Healing, Nieuwveen, Reiki behandeling, Healing behandeling, Klankschalen behandeling, Energetische therapie, Holistisch therapeut

Duur van de behandeling en kosten

De behandeling duurt tussen de 1 uur en 2 uur. Dit hangt af aan de hoeveelheid healing er nodig is

Kosten €95

Reiki | Top Healing , Nieuwveen, reiki behandeling, Healing, Reiki Nieuwveen, Healing Nieuwveen