Griep | Ziek | verkouden en noem het maar op

Griep | Ziek | Verkouden en wat nog meer, griep, ziek, Verkouden, Hoofdpijn, Migraine, Reiki behandeling, Reiki Nieuwveen, Nieuwkoop, Ter Aar, Zevenhoven

Griep | Ziek | verkouden en noem het maar op

Daar zat ik dan 31 december, super veel zin in oud jaar en het nieuwe jaar fris en fruitig te beginnen. En toen begon mijn lichaam pijn te doen, zo pijn dat ik amper lopen kon. Griep | Ziek | verkouden en noem het maar op

Zelf de Reiki zelf behandeling hielp niet, ik moest het maar ondergaan. Paracetamol hielp niet maar sterkere dingen mag ik door mijn maag verkleining niet dus ik was gedoempt het oude jaar uit te gaan met pijn.

En je snapt hem wel, dat heb ik tot 1 uur vol gehouden en toen ben ik gewoon samen met de kinderen naar bed gegaan.. Doei wereld ik ga mijn benen rust geven want dacht echt dat ik anders de volgende dag helemaal niet lopen meer kon.

Dat was de start van een hele goede week ziek zijn. Ik kon niet meer, mijn hele lichaam deed zeer, werd heel erg verkouden, hoesten en wat past er nog allemaal bij de griep? Had het allemaal.

Griep | Ziek | Verkouden en wat nog meer, griep, ziek, Verkouden, Hoofdpijn, Migraine, Reiki behandeling, Reiki Nieuwveen, Nieuwkoop, Ter Aar, Zevenhoven
Griep | Ziek | Verkouden en wat nog meer, griep, ziek, Verkouden, Hoofdpijn, Migraine, Reiki behandeling, Reiki Nieuwveen, Nieuwkoop, Ter Aar, Zevenhoven

Reiki zelf behandeling

Ik kan natuurlijk mezelf een reiki behandeling geven en dat hielp wel om mijn neus wel weer tijdelijk te openen maar na een paar uren zat hij gewoon weer dicht en kon ik weer zakdoekjes gebruiken.

Wat een griep was dat zeg.

Corona test

En toen dacht ik maar laat maar voor de zekerheid een test doen want nou deze was wel heel heftig, in mijn achter hoofd het antwoord wel weten want ik wordt niet ziek van Corona maar wel van de griep. En uiteraard er kwam geen 2de streepje. Gelukkig die was in iedergeval uitgesloten.

Reiki 2 terugkom dag

En toen had ik de Reiki 2 terug kom dag, ik kreeg daarbij mijn certificaat maar je gaat ook oefenen op elkaar.

Maar stond al op met een hoofdpijn dat ik dacht zal dit nou een migraine aanval zijn? Zo heftig dat hij was… Mijn man had me maar gebracht wat kon mijn ogen amper open houden van de pijn. En toen kreeg ik een Reiki behandeling van mijn mede student…

En de hoofdpijn trok zo mijn lichaam uit.. En ik dacht nog huh hoe dan zo snel en waarom werkt de zelf behandeling dan niet en dit dan wel. Maar vanaf zondag loop ik gewoon weer met volle energie weer rond. Heb nog wel pijn in mijn neus want die ligt helemaal open van dat gesnotter maar de rest trok zo tijdens de behandeling weg.

Dat was even lekker, zelf heb ik natuurlijk soms ook nog wel eens van ja eerst zien dan geloven en ik zie wel of het helpt, nou mooi wel dus!

Dus ik heb ook gewoon besloten dat ik zelf ook 1 keer in de 6 weken een behandeling wil, gewoon omdat het super lekker is.

Ik lag daar op de behandel tafel en het leek net alsof ik overal handen voelde, terwijl het er echt maar 1 was die mij die behandeling gaf.

Het was dus echt wel hard nodig want ze kwamen van boven ( hoe ik dat altijd noem) helpen om mij beter te maken.

Verlicht

En sinds die tijd voel ik me weer verlicht, heb ik geen pijn in mijn lichaam meer en loop ik weer met energie het leven door.. Heerlijk he?

Mijn zelf herstellende vermogen kreeg dus een mega boost omdat dat heel hard nodig was.

Herken jij je ook dat je geen energie hebt en dat je gewoon niet lekker voelt? Laat mij dan jou zelf herstellende vermogen een boost geven met een heerlijke Reiki behandeling!

Je komt ook nog een helemaal tot rust en dat vind ik stiekem zelf toch wel het allerlekkerste er van!

Je kunt je datum zo gelijk in prikken  met de onderstaande bookings programma of stuur mij een mailtje info@praktijkjustbeyou.nl

En dan hoop ik je snel te mogen helpen!

Griep | Ziek | verkouden en noem het maar op

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin