Reiki 2

Reiki 2, Nieuwveen, Nieuwkoop, Reiki behandeling, Healing, Reiki

Reiki 2

Gisteren mocht ik mijn certificaat voor Reiki 2 op halen. Na de inwijding 3 weken geleden moet je 3 weken je zelf behandelen voordat je pas echt je certificaat op mag halen. En dus was het gisteren zo ver. Zelf ook gelijk een Reiki behandeling gekregen, want je moet toch ook op elkaar oefenen he en ik voel me gelijk een stuk beter.

Ik was in de maand december tot eigenlijk nu ziek, echt de griep en dan kan je jezelf Reiki blijven geven maar als een ander het aan je geeft werk dat toch beter!

Maar wat is Reiki 2 nu eigenlijk?

Een Reiki 2 cursus is een heel bijzondere ervaring en een uplevel van jouw Reiki kracht.

 Je leert te werken met drie Reiki symbolen:

  • Je leert energie extra kracht te geven
  • Je leert Reiki op afstand geven
  •  Je leert helen op op emotioneel niveau

Jouw Reiki kracht wordt 4 keer sterker!

Ik heb een inwijding gekregen, die ervoor zorgt dat je Reiki energie 4 x sterker wordt. Dankzij deze sterkere Reiki kracht, zal de energie ook op een ‘dieper’ inwerken;

Reiki 2 richt zich op emotioneel niveau en zal je ondersteunen om op een krachtige manier emotioneel te groeien. Gevoelens die je niet meer dienen zoals onderdrukt verdriet, pijn en beperkende patronen, daar mag je nu licht en lucht naar toe sturen. Reiki 2 ondersteunt je om een nieuw emotioneel bewustzijn te ontwikkelen.

Doordat jouw Reiki kanaal verder geopend wordt, zal de reiki-stroom ook veel intenser worden en krachtiger. Dit kan lichamelijk ook duidelijk voelbaar zijn. De behandelingsduur kan daardoor gehalveerd worden. Een behandeling die na Reiki 1 een uur duurde, zal nu nog maar een half uur duren.

Mijn intuïtie zal nog verder versterken en je komt nog meer in contact met wie je werkelijk bent. Je zal nog meer liefde en zachtheid ervaren dan bij de Reiki 1.

Reiki geven met symbolen

Met Reiki 2 behandel ik met de symbolen.

Dankzij het afstandsymbool kun je ook op afstand Reiki geven. Dat is zo bijzonder! We leren je precies hoe je energie op afstand kunt sturen, of dit nu naar iemand aan de andere kant van Nederland of aan de andere kant van de wereld is. Ook kun je op afstand energie sturen naar dieren.

De symbolen helpen je ook om lokaal nog meer kracht te plaatsen. Je leert  hoe je ruimtes energetisch kunt reinigen met behulp van de symbolen. Je leert wat je allemaal kunt doen met de symbolen, laat je verrassen!

met de symbolen, zodat je hier vertrouwd mee raakt en hier vol zelfvertrouwen mee aan de slag kunt gaan.

Dankzij het afstandsymbool kun je ook op afstand Reiki geven. Dat is zo bijzonder! We leren je precies hoe je energie op afstand kunt sturen, of dit nu naar iemand aan de andere kant van Nederland of aan de andere kant van de wereld is. Ook kun je op afstand energie sturen naar dieren.

De symbolen helpen je ook om lokaal nog meer kracht te plaatsen. Je leert  hoe je ruimtes energetisch kunt reinigen met behulp van de symbolen.

Kortom mijn Reiki krijgt is door Reiki 2  vele malen beter geworden en kan ik jou hier bij ook vele malen beter helpen.

Wil jij een heerlijke Reiki behandeling krijgen? Boek dan snel een afspraak in!