Officieel een energetisch therapeut!

Officieel een energetisch therapeut!

Officieel een energetisch therapeut!

Yes! Zo voor het einde van het jaar is het me gelukt om mijn diploma energetisch therapeut te behalen!

Dit vond ik wel een opgave want er kwam ook hoofdstukken voorbij over het menselijk lichaam en heel stiekem gezegd wil ik geen dokter worden dus dat menselijk lichaam lag mij niet zo..

Maar goed het is natuurlijk wel erg goed om te weten hoe alles werk en ook met je meridianen en chakra’s hoe dit allemaal verbonden zit met je lichaam dus dan moet je het toch allemaal weten. Dus weet nu hoe een afweer systeem werkt, je zenuwen, nieren, boten, cellen en zo kan ik nog wel even door gaan!

Een energetisch therapeut is een beoefenaar van natuurgeneeskundige therapie en richt zich op het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Door middel van handoplegging wordt dit geactiveerd en wordt de universele levensenergie verspreid, afgevoerd en toegevoegd.
Energetische therapie stelt je in staat om vaste patronen, die niet goed voor je zijn, te doorbreken om zo jouw energiebalans te stabiliseren. Onderdrukte en onbewuste emoties worden aangepakt, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.
Het kan zijn dat je je na de behandeling moe en slaperig voelt. Het kan ook zijn dat je je fit voelt en meer energie hebt. Hoe je je ook voelt, het beste is toe te geven aan wat je lichaam aangeeft. Ben je moe, neem dan extra rust; voel je je fit, zorg er dan voor dat je je energie goed verdeelt.

Wat zijn spirituele en energetische problemen? Dat zijn problemen, klachten en ervaringen die je het gevoel geven dat je wordt geblokkeerd, tegengehouden, gemanipuleerd. Je wilt verder met je leven, alleen is er iets, voor je gevoel, dat tegenwerkt.

Reiki

Naast het Energetische therapeut had ik al Reiki 1 en 2 gehad waarbij je doormiddel van mijn handen energie afgeeft die jouw zelf herstellend vermogen activeert.

Nu kan ik echt door middel met het therapeutische  jullie ook echt helpen om je blokkades en negatieve gedachten om te zetten tot positieve gedachten.

Je lichaam vertelt jou hoe het écht met je gaat door middel van emoties. Je gedachten, of ratio, walsen daar vaak overheen en brengen eigenlijk alles in de war. Als je teruggaat en even alleen bij die emotie blijft, de tijd neemt om de emotie te erkennen, dan blijf je heel dicht bij jezelf.
Bij fysieke oorzaken kun je denken aan te weinig slaap, een ongezond voedingspatroon, of misschien een gezondheidsprobleem. Mentale en emotionele problemen als onrust thuis, moeite op werk, veel piekeren of sub-assertiviteit kunnen ook erg veel energie kosten die jou op termijn lusteloos maken.
In plaats van dat doctoren kijken naar medicijnen of hij we het lichaam beter kunnen maken, kijk ik naar wat kunnen we in jou leven, gedachten emotie veranderen dat je ook echt energie rijk blijft.

Wil jij ook weer bij jezelf komen? kijk dan een naar  wees jezelf coaching en vind je eigen ZIJN weer terug