Innerlijk kind

Meditatie | Innerlijk kind | Volwassenen

Innerlijk kind

Afbeeldingsresultaat voor Innerlijk kind werk
Innerlijk kindwerk (Inner Child) is een lichaamsgerichte methode die gaat naar de kern van de overtuigingen die je in de jongste jaren hebt getrokken. ‘Innerlijk kind‘ staat voor de onverwerkte emoties uit de eerste levensjaren, want naast fijne ervaringen heb je als kind ook pijnlijke ervaringen gekend.
Laat je innerlijke kind hier vrijelijk zijn of haar impulsen met je delen en erken ze. Vertel het vervolgens dat je het hier nu even veilig achterlaat terwijl jij als volwassene rustig gaat reageren op de betreffende situatie. En dat je straks weer even komt kijken hoe het met hem of haar gaat.
Hier heb ik een aantal meditaties voor op genomen om jou te helpen om je innerlijk kind te helen. Ook heb ik een online basis training gemaakt om laag drempel al te beginnen met het verwerken van jou trauma’s
Doe iets creatiefs, daarmee kom je in verbinding met het innerlijke kind in jezelf. Doe de dingen waar je gelukkig van wordt! Creëer positieve ervaringen in je leven, kom uit je comfortzone. Zorg dat je aan je zelfvertrouwen gaat werken, elke dag, in plaats van dat je deze afbrokkelt, wees hier bewust van.
Wil jij coaching in je innerlijk kind? Heb je genoeg van jou onzekerheid en wil je voor nu en voor altijd van jezelf houden? Wellicht is dan de Wees Jezelf coaching iets voor jou.
Samen kijken wij hoe we jou weer terug halen bij jezelf en dat je weer houdt van jezelf.
Op facebook plaats ik regelmatig leuke overdenkingen, volg je mij ook?