Onzekerheid en negatieve gedachten

Be You Kids vs jeugdpsycholoog

Onzekerheid en negatieve gedachten

Zo nou ik merk dat ik echt het thema Onzekerheid en negatieve gedachten deze maand heb.. ben behoorlijk aan het vechten tegen mijn eigen Onzekerheid en negatieve gedachten.

Soms heb je dat wel eens he dat je momenten hebt dat je denkt waarom komt dit nou terug? Het lijkt de hele week wel zo.

Ik vraag me ook iedere zondag weer af nou wat zal het thema van deze week zijn.

Maar dit thema is al een tijdje bij mij aan de gang dus een teken dat ik er echt wat mee mag gaan doen. Sterker nog wil er ook gewoon wat mee gaan doen want wordt er gek van.

Onzeker gemaakt

Ik ben in mijn jeugd onzeker gemaakt want ik was nooit goed genoeg, deed het altijd fout en als ik dacht nou dit ging goed was het toch niet goed.

Heb vaak op een stoel gezeten met wat doe ik nu fout dan? Wat gaat er nu fout.

Het zinnetje, ik wou dat ze nooit geboren was, spookt nog regelmatig door mijn hoofd.

Of je bent een robot of jij komt nooit ver, jij beland achter een kassa.

Al hoewel ik wel vaker achter een kassa gezeten heb en ik het eigenlijk heel leuk vond. Voelde ik altijd die drang om het maar beter te doen, me zelf iedere keer weer te verbeteren. Het moest beter en beter. En het ging zelfs zover dat ik mezelf voorbij liep en er echt hart krampen van kreeg.

Als ik mezelf nu voorbij loop dan voel ik dat weer in mijn hart.. Wist je dat je gewoon ontstoken hartvaatjes krijgen kan van zoveel stress en emoties? Nou ik heb het mee gemaakt en loop er soms nog steeds mee.

 

Negatieve gedachten

Ik loop nog heel vaak met negatieve gedachten over mezelf. Ik ben  niet goed genoeg. Ik kan het niet. Ik moet het anders doen. Ik moet anders zijn en ga zo maar doen.

Want dan denk je dat je met je rugzakje alles te hebben gehad, ben je ook nog een spiritueel en dus ook een medium. Voel je hem al de error in mijn hoofd?

Kan het niet op een normale manier? Moet ik dit nu hebben? Kan ik niet gewoon zijn zoals anderen?

Maar goed wat is gewoon zoals anderen denk ik dan maar weer want iedereen is anders en uniek en ook gewoon niet gewoon hihi. Wat is eigenlijk gewoon? Weet jij het?

Mediumschap

Misschien heb je het al eerder gelezen in mijn andere blog over het mediumschap maar ik ben 2 weken geleden echt gestart met mijn nouja ik zeg gewoon opleiding mediumschap.

Terwijl ik het al als een klein meisje heb leren kennen, heb ik er nooit wat mee gedaan. Tot dat ik een paar jaar geleden bij een haptonoom kwam ( ja ook ik heb soms wel een hulp nodig ;)) en mij door verwijs de naar een coach in mediumschap. En toen kwam ik er langzaam achter dat het helemaal niet normaal was dat ik iemand anders zijn gevoel voel. Dat het niet gek was dat ik daar soms ruzie over kreeg want ik reageer op jou gevoel terwijl jij zelf misschien een masker op zet en dus niet tegen de spiegel kan..

Dat als ik door gebouwen, stukken in een bos, of gewoon steden maakt eigenlijk niet uit waar. Ik hele verhalen door krijg over het verleden. Ik voel als ik in een bunker loop van de 2de wereld oorlog. De hele geschiedenis. Waar niet veel gevochten is en waar wel veel gevochten is. Ik zie ze lopen in uniform ga zo maar door

Heb het zelfs een keer in Engeland gehad dat ik door zo’n tunnel liep met mijn schoon familie en dat er iemand in uniform liep. Niemand anders zag hem maar tot op de dag van vandaag ( Ja komt die zekerheid weer) twijfel ik of het nou een echt persoon was of dat ik ze heb zien vliegen.

Ik kan op de Waalsdorpervlakte lopen en precies zien waar de bommen zijn gevallen. Ik denk als jullie zelf goed kijken naar de details daar dat je het misschien zelf ook wel ziet.

Maar goed wat ik wilde vertellen is dat ik dus nu echt eens aan het uitzoeken ben hoe het voor mij werkt. Want zie ik het? Voel ik het? Weet ik het? Proef ik het? Ruik ik het? Dat zijn allerlei mogelijke manieren dat je een overledenen of een geschiedenis kan merken. Nou ik heb het hele pakketje dus voor mij is het een hele zoektocht hoe dit nou goed in te delen.

Maar ook hier in en heb al meerdere reading gegeven heb ik nog nooit gehad dat ik er naast zat. En weet je wat dan mijn gedachten zijn? Zat ik er maar een keer naast want dat weet ik hoe dat voelt. Dat is toch eigenlijk erg? Ik durf de stap nog niet te zetten om readings te geven omdat ik zo bang ben om het fout te doen. Terwijl ik het helemaal niet fout doe of verkeerd zit. Het wordt tot nu toe altijd herkent

Sterker nog, ik wordt zelfs nu gevraagd om mee te kijken naar een vermissing. Dus mensen die vertrouwen op mijn intuïtie. Alleen ik zelf nog niet.

Swifting

Het grappige is dat ik merk dat mijn onzekerheid wel steeds minder en minder wordt. Ik hoef helemaal niet voor iemand te veranderen. Ik hoef niet voor iemand anders zijn verwachtingen te leven. Want ik leef het langst met mezelf. Ik moet het met mezelf doen en als ik met mezelf het niet eens ben.. Nou dan heb ik nog wel een zware klus de rest van mijn leven.

Ik voel een swifting binnen in mij. Dat innerlijk kind wat altijd maar vernederd is, klein gemaakt is en soms zich nog steeds klein voelt. Voelt de veiligheid bij mij.

Ik ga soms naar mijn eigen innerlijk kind om haar te troosten en om haar zeker te bedanken voor het niet op geven. Dat ze keuzes voor mij heeft gemaakt zodat ik kan worden tot wie ik nu ben

Zij heeft voor mij de keuze gemaakt om te overleven. En zij is sterk genoeg daar in geweest. En ik ben haar voor eeuwig dankbaar dat ze dat heeft gedaan.

En nu ga ik dus soms terug naar haar om dat ook tegen haar te zeggen. Dat ik haar dankbaar ben voor haar kracht. En vertel ik haar dat ze het overleefd heeft en dat het allemaal wel goed komt en dat ze door de ervaringen die ze heeft moeten meemaken en super goede coach wordt. Zij daardoor weer andere mensen kan helpen om voor zichzelf te mogen kiezen en zichzelf voor alle 100% te mogen zijn en kunnen zijn.

Ik heb zoveel liefde voor haar en ze loopt met mij hand in hand zonder dat ze nu echt volledig in mij zit.

Innerlijk kind

En nu hoor ik je denken ja hoor zweverig gedoe, maar goed als jij je innerlijk kind zo mogen helen en dankbaar kan en mag zijn dat zij dingen overleefd heeft waardoor je nu bent wie jij bent. Zou je dat niet een heerlijk idee vinden? Ik moedig jou aan om het ook te doen, ik heb daar zelfs een meditatie voor. De innerlijk kind meditatie 

En als jij nu na het lezen van deze blog denkt, ik heb het ook nodig om mijn innerlijk kind te helen, dan heb ik ook een online training voor je. Die kan je thuis op je gemak doen, hoef je niet te gaan praten met een psycholoog of in mijn geval wat het een haptonoom maar je kunt de innerlijk kind training gewoon thuis in jouw veilige haven doen.

Coaching

Ben jij het nu ook echt een keer goed zat dat je wordt belemmerd door je gedachten en gevoelens? En je wilt voluit gaan leven zoals ik dat ben gaan doen?

En ja natuurlijk blijven er altijd gedachten zijn. Maar dat mag, het is alleen een kunst om er naar te kijken i p v te voelen. Dat vergt training.

Mijn negatieve gedachten en onzekerheid zijn vaak een vlaag of een wolkje hoe ik dat noem. Ze komen en ze gaan. Ik ben niet meer de onzekerheid en die negatieve gedachten. Ik heb ze en dan mag er zijn.

Woon je in de buurt van Nieuwveen? En wil jij een coach om echt vanuit je ware zelf te leven? Of heb  je een aanpak coach nodig om echt eens op te pakken wat jij laat liggen?

Boek dan een afspraak in en laat mij je helpen.. Want ik weet als geen ander hoe het is om niet jezelf te mogen zijn.

[bookly-form category_id=”-1″ service_id=”7″ staff_member_id=”1″]