Geslaagd voor Healing

Geslaagd voor healing, Reiki, Nieuwveen, Nieuwkoop, Healing, Holistisch, Therapeut

Geslaagd voor Healing

Vandaag kreeg ik eindelijk mijn diploma binnen voor de cursus Healing.

Na een paar maanden oefenen oefenen mocht ik eindelijk vorige week mijn eind behandelverslag in leveren en daar was vrij weinig op aan te merken.

Dus kreeg ik begin deze week al te horen dat ik  was Geslaagd voor Healing en lag mijn diploma daarnet in de brievenbus.

Ik kan dus vanaf nu Healings gaan geven.

Ook kreeg ik super lieve woorden van mijn lerares.. Zo mag ik wel met een zelf verzekerdheid een praktijk beginnen toch?

Prakijk just be You, Healing, Reiki, Geslaagd, Nieuwkoop, Nieuwveen
Prakijk just be You, Healing, Reiki, Geslaagd, Nieuwkoop, Nieuwveen

Wat is Reiki | Healing?

Een reiki behandeling of chakra healing ondersteunt jouw lichaam op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau. Iedereen kan in zijn of haar leven te maken krijgen met blokkades, bijvoorbeeld door negatieve overtuigingen over jezelf of door onverwerkte emoties. Die blokkades zorgen ervoor dat je levensenergie niet meer goed stroomt. Met allerlei (vage) klachten of kwaaltjes als gevolg, die er eigenlijk zijn om jou iets duidelijk te maken. Ik help je hier graag bij.

De behandeling

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert en waarbij de behandelaar middels handoplegging universele energie doorgeeft aan de behandelde. Als reiki healer stem ik me tijdens een behandeling af op de universele energie en ben ik eigenlijk doorgeefluik, waardoor jouw energie weer gaat stromen. Dit klinkt misschien zweverig, maar dat valt echt reuze mee. Ik zeg altijd: je kunt reiki niet verklaren, je moet het ervaren. Een behandeling duurt ± 45 minuten en voor de eerste behandeling zal er een intake plaatsvinden daar voor is de eerste behandeling circa 60 min.

Na de behandeling

Na een behandeling voel je je direct rustiger, zowel fysiek als mentaal, en lichter. Maar het uiteindelijke resultaat kun je na een paar dagen pas goed beoordelen. Sommige mensen merken na één behandeling al dat hun klachten zijn verdwenen, anderen hebben meerdere behandelingen nodig. Hoe dan ook brengt elke healing sessie jouw lichaam (een beetje) meer in balans.Ook is het belangrijk dat je na de behandeling veel water drinkt. Water voert alle afvalstoffen weg van jou lichaam vandaan. Zo dus ook de negatieve spanningen die nog plaatsvinden in jouw lichaam

Bij welke klachten kan reiki helpen?

Dat zijn er veel. Denk aan stress, niet kunnen slapen, negatieve overtuigingen over jezelf, angsten, onzekerheden, hoofdpijn, obstipatie, overspannenheid, allergieën, woede, verdriet en meer.Reiki kan geen botbreuken en ziektes genezen, maar kan wel de stress en de emoties die je er van ervaart verminderen.

VOORDELEN VAN REIKI | HEALING

⭐ Een moment voor jezelf⭐ Innerlijke rust⭐ Een ontspannen lichaam⭐ Minder stress, pijn en blokkades⭐ Versnelling van genezing⭐ Beter slapen en meer energie⭐ Meer vrede met jezelf en je omgeving⭐ Helpt bij onverwerkte emoties⭐ Versterkt de verbinding met je intuïtie⭐ Ondersteunt bij persoonlijke ontwikkeling

Opening Praktijk ruimte

De praktijk is nog niet open, dit omdat ik graag goed voorbereid wil zijn om jullie straks mooie healings en Reiki te mogen geven. Mijn Reiki certificaat krijg ik half oktober en wil daar graag op wachten dat ik hem heb.

Ook is het bij Reiki zo dat je eerst jezelf als behandelaar Reiki moet geven voor dat je een ander Reiki mag geven. Ik zit dus nog in die periode dat ik heerlijk mijzelf Reiki mag en kan geven.

Voor jullie dus nog even geduld.

Maar wil je alvast een afspraak inplannen? Dan kan dat!

[bookly-form category_id=”-1″ service_id=”1″ staff_member_id=”1″]

Wil je liever per mail contact op nemen? stuurt u dan een mail naar info@praktijkjustbeyou.nl