Oefenen voor het mediumschap

Oefenen voor het mediumschap, Medium, Reading, Healing, Nieuwveen, Korte reading, Reiki

Oefenen voor het mediumschap

Zoals jullie misschien wel weten kan ik ook contact leggen met overledenen. Al hoewel dit voor mij eigenlijk al mijn hele leven zo is. Ben ik nu pas echt aan het Oefenen voor het mediumschap , leren eigenlijk hoe het nou allemaal in elkaar steekt bij me. Hoe komt het nou binnen, hoe weet ik het nou en waarom weet ik dit nou.

De onzekerheid.

Terwijl ik dit dus al heel lang al doe en dat het bij mij automatisme is en dus het helemaal niet door had dat ik het deed. Ben ik heel onzeker er over want wat als het helemaal niet waar is en klopt het dan wel? Of ben ik gewoon gek aan het worden. Dat soort vragen spoken er vaak door mijn hoofd. En daar wordt je denk ik al als je het leest al onzeker van.

Oefenen

Dus ik dacht bij mezelf na een aantal mediumschap cursussen te hebben gevolgd en wel klaar was met oefenen op bekenden. Ik ga oefen avonden bij wonen. Nou daar zat ik dan achter mijn laptop voor de eerste oefen avond. Reuze spannend want wat gaat er allemaal komen. Hoe werken dat soort dingen eigenlijk.

En daar begon ik, zo voor het vuur met mijn eerste reading met een vreemd persoon die ik dus helemaal niet kende.

Ik voelde bij deze mevrouw veel angst en twijfel. En toen kwam haar man en die had een hele duidelijke boodschap voor haar. Twijfel niet want weet dat het mij niet uit maakt wij hebben mooie herinneringen er gehad en snap dat het nu tijd is om het weg te doen.

Dus ik zeg dat tegen die mevrouw en ze zegt ja die begrijp ik. En ik denk oh oke nou gelukkig maar want ik niet haha. Maar toen legde ze het uit.

Ze hebben 2 huizen en ze kon het niet meer betalen dus ze moet er 1 verkopen om het allemaal te kunnen betalen. Maar ze twijfelde omdat ze daar toch mooie herinneringen had en dat erg moeilijk vond om weg te doen.

En toen kreeg ik helemaal kippenvel want dat was dus wat haar man precies zei en het klopte dus helemaal.

De 2de reading

De 2de reading starte niet helemaal lekker, er kwam duidelijk een man naar voren ik kan helemaal vertellen hoe hij er uit zag maar ze kon hem niet plaatsen. Dus ik weer die onzekerheid natuurlijk. Maar goed dacht ja wil haar wel wat mee geven dus misschien kwam kan er een ander komen. En toen kwam haar oma, een lieve vrouw maar ook wel recht voor haar raap en die zei tegen haar je moet niet zo veel willen, want je kan niet altijd alles krijgen wat je wilt.

En dan zit je daar he als Medium en dan denk je moet ik dit zeggen? Durf ik dat wel?

Toch maar gedaan en toen begon ze heel hard te lachen want ze wist precies waar ik het over had.. Nou pfff weer een opluchting heb dus weer gelijk.

Maar hoe zit dat nou met die man want hij kwam toch nog iedere keer naar voren. En na lang na denken zei ze ohh wacht je bedoelt mijn oom. Ja die is overleden toen ik 6 jaar was. Dus ik vroeg ziet hij er zo en zo dan uit? Ja zo zag hij er inderdaad uit.

He gelukkig toch nog opgelost want ook ik als medium wil dat natuurlijk wel weten wie dit dan is en waarom hij dan komt.

Wij hebben het niet voor het zeggen

Wij hebben het niet voor het zeggen wie er komt, je kan als medium het niet sturen van oke nu wil ik met jou praten want mijn klant wil dat. Zo werkt het helaas niet en moet ik het met de mensen doen die bij mij naar voren komen. Dus ook de mensen die niet of weinig is hun leven zijn geweest. Maar vaak hebben zij wel een boodschap waar ze wat mee kunnen.

Het kan zelfs zo zijn dat er een dier komt want ik zag een bruine hond tijdens een reading of een bij een andere een vijver en alle 2 werden herkent bij een overledene en vaak zijn dat nou ook net die dingen waarvan ze dan zeker weten van he het is hem/haar echt en dan zie je die glinsteringen in hun ogen.

Dat doet mij dan ook weer goed want ik kan echt iets zeggen wat ik zie waar hun dan hun herkenning in zien.

Ik kreeg zelf een bedankje voor een inzicht. Hoe fijn is dat?

Misschien wordt het tijd dat ik niet meer zoveel aan me eigen twijfel… Wat vind jij daar van?