Het schrijven van blogs

Het schrijven van blogs

Ik ben begonnen met het schrijven van blogs omdat er voor mijn gevoel heel veel te vertellen valt over wie ik ben en wat ik doe. Dit valt allemaal niet alleen in een over mij te schrijven dus vandaar dat ik allerlei blogs ga schrijven over wat ik allemaal meemaak.

De toekomst

Ook omdat ik niet weet wat de toekomst mij brengen mag en welke kant ik nu precies op wil gaan. De spirituele kant dus readings geven, de holistische kant of gewoon allebei. Want ik ben van mening dat alleen readings geven niet bij mij past. Ook vind ik persoonlijk vind dat sommige mensen en readings opzoeken om echt de overledenen nog te kunnen horen en dan vind ik dat je niet met je rouwverwerking bezig bent maar het alleen maar op 1 of andere manier de overledene in leven houdt. Dat is voor beide niet goed.

Maar dat is mijn mening.

Gek gevoel

Het is trouwens heel gek dat ik niet weet welk pad ik bewandelen ga want de Sharina van voorheen had het al helemaal uitgestippeld gehad en wist al precies welke kant. Dat heb ik nu echt totaal niet en voel ook echt de drang niet om dit allemaal snel op te pakken. Wil het dit keer echt rustig aan pakken. Dat is ook veel beter voor je hart trouwens 😉

Niet dat ik spijt heb van mijn vorige beslissingen hoor, want ze hebben mij allemaal mooie dingen gebracht en ook allemaal mooie dingen geleerd. Maar ik ben zelf tot de conclusie gekomen dat ik niet ben van het harde werken en dat ik echt wil doen wat mijn hart mijn ingeeft.

Merk ik met het schrijven van deze blog trouwens ook want had in de vakantie al iets geschreven en het lijkt niet eens erop haha.

Maar goed tot de tijd dat ik weet wat ik echt wil met mijn praktijk zal ik dus de site alleen vullen met blogs over wie ik ben en wat ik allemaal doe en mee maak en zal de site voor de rest niet heel veel veranderen.

Trouwens ik vind het ook gewoon lekker om van me af te schrijven dus vindt het ook een soort van ontspanning dit!
Roze foto familie nieuwsbrief (2)
Tot de volgende keer!