Over mij

Sharina Floor, Reiki , Healing, HSP

Over mij

Deze website staat al een 3 maanden op in constructie omdat ik gewoon niet weet wat ik schrijven moet over mij.

Wat zouden jullie willen weten over mij?

Het standaardverhaaltje zoals: Ik ben Sharina Floor, getrouwd en heb 2 lieve kinderen een jongen en een meisje

Maar ik denk dat jullie liever het verhaal willen weten over mij achter deze praktijk. Ook al kan je het nog niet een praktijk noemen want ik ga nog in de leer. Mijn opleiding voor Holistisch coach start 30 oktober maar omdat ik tijdens deze leerjaren ook moet oefenen heb ik mensen nodig die mij willen helpen om mijn oefeningen te kunnen doen.

Vanaf kinds af aan hoor ik al dingen, zie ik dingen en weet ik gewoon dingen

Maar eigenlijk is dit mij vorig jaar pas duidelijker geworden dat wat ik kan helemaal niet normaal is en dat weinig mensen dat kunnen.

Ik ben dus eigenlijk pas een jaar wakker (hoe ze dat noemen in de spirituele taal)

Vorig jaar ben ik een mediumschap cursus week gaan doen en sindsdien kan ik het voor mezelf in hokjes plaatsen. Dit valt natuurlijk helemaal niet in hokjes te plaatsen maar omdat het allemaal zo veel is heb ik het voor mezelf echt op een rijtje kunnen zetten.

Maar nog steeds vraag ik soms aan mijn man, voelt jij dit? En dan is vaak het antwoord nee dus iedere dag leer ik steeds meer en meer over mezelf

Maar goed laten we bij het begin beginnen.

Toen ik een jaar of 9/10 was hoorde ik ineens een stem tijdens het fietsen naar huis vanaf school. Met die stem kon ik praten, dus ik had op de fiets en het was eigenlijk altijd wel op de fiets naar school of uit school had ik echt hele verhalen met deze stem. Over hoe het ging, wat ik gedaan had die dag.

Na een paar weken dacht ik van volgens mij klopt dit niet helemaal, hoor ik helemaal geen stem te moeten horen en wat is dit.

Het bleek mijn overleden oma te zijn.

Uiteraard ging ik er mee naar mijn moeder, maar toen der tijd was het nog helemaal een taboe om over dat soort dingen te praten en ging ze met mijn tante (die bleek het dus ook te kunnen) in overleg en daar kwam uit dat ik dit niet door mocht vertellen en dat ik mijn oma gedag moest zeggen. Dit heb ik gedaan en Oma zei als je me zoekt ben ik de dichtbij zijnde felste ster was naast de maan. En nog steeds kijk ik als het helder is naar de man en die dichtstbijzijnde felle ster.

Daarna heb ik er bewust niet veel meer met mijn gave (als ik ze zo noemen mag) gedaan. Niet bewust tenminste. Maar ze waren er wel altijd en de andere stemmetjes hebben mij veel geholpen.

Tot een paar jaar geleden mijn man in een burn-out kwam. Omdat het tussen ons wat minder ging gingen we in relatietherapie bij een Haptonoom en omdat zij door had dat ik dus de energie van mijn man enorm aan het opzuigen was. Ging ik ook alleen bij haar in therapie. Zij vertelde mij dat ik de energie van anderen enorm op slurp en dat ik daarop reageerde en eigenlijk hetzelfde ging doen als diegene. En dat zij wel iemand wist waar ik naar toe kon gaan, een medium coach die mij hierbij helpen kon.

En daar ben ik naar toe gegaan! Zij heeft mij geleerd wie of wat ik eigenlijk ben en zij gaf ook vorig jaar die cursus week

Ik kan dus niet vertellen wie ik ben:

Ik ben Sharina Floor, ik ben spiritueel.

Ik kan praten met overledenen, als ik een voorwerp vast pak (al is het maar een steen ofzo) dan weet ik het verhaal van het voorwerp. Ik kan foto’s lezen van mensen maar ook van plekken.

Ik zie jouw primaire emotie, soms wel beter dan dat jij het zelf ziet.

Wij zijn vaak onze secundaire emotie omdat wij niet de primaire willen voelen en die wegstoppen met een andere emotie.

Vroeger kreeg ik daar vaak ruzie om, met andere mensen omdat ik toen der tijd niet wist dat het gevoel wat ik had niet van mij was maar van die ander. En omdat je de primaire niet wil voelen en ik dat wel hen voor spiegelde krijg je daar ruzie over.

Omdat er de laatste jaar ook steeds meer mensen naar me toe kwamen als ze ergens mee zaten en echt wat met mijn tips deden ben ik gaan zoeken naar een goede opleiding voor mij.

Zo kwam ik de opleiding Holistisch coach  tegen en na een proefles Hoog Sensitief rolde te tranen over mijn wangen. Ik had zoveel herkenbaarheid dat ik dacht dit ga ik doen.

Dus 30 oktober begint mijn school en heb er onwijs veel zin in en ben benieuwd wat het allemaal brengen mag.

Wil jij mij helpen met deze opleiding om voor mij proefpersoon (vind het zo’n akelig woord) te zijn en wil jij echt eens naar jezelf kijken wat er diep van binnen afspeelt? Neem dan contact met mij op!