Healing

Welkom in de wereld van healing, een reis naar innerlijke genezing en welzijn. In het leven worden we vaak geconfronteerd met uitdagingen, zowel fysiek als emotioneel. Healing biedt een holistische benadering om ons te ondersteunen bij het herstellen van evenwicht en het bevorderen van genezing op alle niveaus van ons wezen.

Wat is Healing?

Healing is een eeuwenoude praktijk die over de hele wereld wordt beoefend. Het omvat verschillende technieken en benaderingen, maar ze hebben allemaal één gemeenschappelijk doel: het activeren van ons natuurlijke vermogen om te genezen. Healing erkent dat we meer zijn dan alleen ons fysieke lichaam. We hebben ook een energetisch en emotioneel aspect dat aandacht en zorg nodig heeft.

Tijdens een healing-sessie creëre ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin genezing kan plaatsvinden. Ik werk met verschillende methoden, zoals handoplegging, energiewerk, meditatie en intentie, om geblokkeerde energie vrij te laten en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Healing kan helpen bij het verminderen van fysieke pijn, het verlichten van stress en angst, het bevorderen van emotioneel welzijn en het herstellen van de balans in ons hele wezen.

Tijdens een healing-sessie kun je een gevoel van diepe ontspanning en innerlijke vrede ervaren. Het kan gepaard gaan met sensaties zoals warmte, tintelingen, koude rillingen of diepe rust. Het is een intieme ervaring waarbij je in contact komt met je eigen innerlijke genezende kracht.

Healing is niet alleen gericht op het behandelen van symptomen, maar ook op het aanpakken van de onderliggende oorzaken van onbalans en disfunctie. Het erkent dat ons lichaam en onze geest in staat zijn om zichzelf te herstellen en te helen, en dat we soms gewoon wat ondersteuning en begeleiding nodig hebben om dat proces te vergemakkelijken.

Of je nu fysieke klachten hebt, emotionele blokkades ervaart of gewoon behoefte hebt aan een moment van diepe ontspanning en genezing, healing kan je helpen om weer in balans te komen en je welzijn te bevorderen. Het is een holistische benadering die lichaam, geest en ziel omvat, en het brengt ons terug naar onze natuurlijke staat van harmonie en gezondheid.

Dus, geef jezelf de ruimte en tijd om te genezen. Open jezelf voor de helende energie die beschikbaar is en laat het je ondersteunen op je reis naar welzijn. Neem contact op  en geef jezelf de gift van innerlijke genezing en welzijn. Je verdient het om heel en in balans te zijn.

Healing, Nieuwveen, Reiki, Sjamanisme, Sjamaan, heling, Burn out behandeling
Download de behandelingen
Womb Healing | cacao ceremonie, Nieuwveen, HEaling, Reiki, Ter Aar, Sexueel misbruik, mishandeling

Womb healing

Voel je je uit balans in je vrouwelijkheid? Ervaar je fysieke of emotionele ongemakken in het bekkengebied? Of verlang je naar een diepere verbinding met je eigen vrouwelijke essentie? Dan is Womb Healing precies wat je nodig hebt!

Womb Healing is een oude helende praktijk die zich richt op het herstellen van de energetische balans en vitaliteit van het vrouwelijke voortplantingssysteem. Of je nu fysieke klachten hebt, zoals menstruatieproblemen, onvruchtbaarheid of bekkenpijn, of emotionele uitdagingen ervaart zoals traumatische ervaringen of een verstoord zelfbeeld, Womb Healing kan je ondersteunen op je reis naar genezing en empowerment.

Duur +- 90 min kosten €125

Soul retrieval

Heb je het gevoel dat er delen van jezelf ontbreken? Ervaar je een gevoel van leegte, verlies of een gebrek aan vervulling? Dan is Soul Retrieval de sleutel tot het herstellen van je innerlijke essentie en het terugvinden van de kracht die je bent kwijtgeraakt.

Soul Retrieval is een diepgaande helende praktijk die zich richt op het terughalen van delen van je ziel die verloren, verstoten of verward zijn geraakt door traumatische ervaringen, emotionele schokken of andere levensuitdagingen. Deze verloren delen bevatten vaak waardevolle kwaliteiten, talenten en essenties die essentieel zijn voor je heelheid en welzijn.

Deze healing bestaat uit 2 delen

1ste afspraak bekijken we welke zielsdelen geheeld mag worden

2de afspraak gaan we de healing doen.

Kosten hier van €150

  • het kan zijn dat er meer stukken geheeld mogen worden als dit het geval is zullen er meerdere afspraken a €95 volgen
Soul retrieval, Nieuwveen, Healing, Reiki, Holistisch, Sjamanisme, ceremonie

Innerlijk kind healing

Diep binnenin ons dragen we allemaal een innerlijk kind – een deel van onszelf dat is gevormd door onze vroege ervaringen, emoties en overtuigingen. Dit innerlijke kind kan zowel vreugdevolle herinneringen als onverwerkte pijnlijke ervaringen met zich meedragen. Innerlijk Kind Healing biedt een liefdevolle en krachtige reis naar het helen van deze diepgewortelde wonden en het omarmen van zelfliefde.

Duur +- 90 min

Kosten €125

Innerlijk kind healing, Nieuwveen, Nieuwkoop, Zevenhoven

Wat kan je nog meer verwachten

Om echt volledig bij je zelf te komen drinken we bij de ceremonie een kopje cacao.

Laat je meenemen op een reis van innerlijke transformatie terwijl je geniet van de heerlijke smaak van pure cacao. Onze ervaren ceremonieleiders begeleiden je door een ceremonie die je helpt om los te laten, te helen en je bewustzijn te vergroten.

Na afloop van de ceremonie bieden we je onze exclusieve After Ceremonial Kit aan. Deze kit is zorgvuldig samengesteld om je te ondersteunen bij het integreren van de ervaring en om je reis naar innerlijke groei voort te zetten.

Cacao ceremonie, Healing, Ceremonie 1 op 1 , Healing ceremonie

Liever in een groep een healing doen?

Ontdek de kracht van groepsceremonies. Samen groeien

Ceremonies
, Vrouwengroep, Vrouwenzusterschap, Vrouwelijke empowerment, Vrouwelijke spiritualiteit, Zelfontwikkeling voor vrouwen, Vrouwenbijeenkomst, Vrouwenkracht, Zusterschap, Zelfzorg voor vrouwen, Vrouwelijke verbinding, Vrouwelijke heling, Rituelen voor vrouwen, Vrouwelijke gemeenschap, Vrouwelijke groei en transformatie, Vrouwenempowerment, Vrouwelijke wijsheid, Vrouwelijke energie, Vrouwelijke kracht en intuïtie,

Boek nu snel een afspraak

Loop jij ergens tegen aan en wil jij een behandeling ontvangen? Boek dan snel een afspraak in, weet je toch niet helemaal wat voor behandeling of healing je wilt hebben kan je natuurlijk ook een gratis gesprek in boeken. Of mail naar info@praktijkjustbeyou.nl

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Wat is het adres?

Schoterveld 47, 2441 AW Nieuwveen In de tuin staat en mooi bij gebouw. Daar mag u naar toe lopen.Volg mij ook op facebook