Hoe bouw je meer zelfliefde op?

The Journey to love yourself, Nieuwveen, Reiki behandeling, Healing, Energetisch therapeut, Holistisch therapeut, Sjamanisme

Hoe bouw je meer zelfliefde op?

zelf liefde, wat een thema is dat eigenlijk. Want was is zelf liefde en ben jij wel bewust van je zelfliefde?

Heel lang heb ik moeten zoeken naar mijn zelfliefde en dat viel echt niet mee, door alles wat ik mee gemaakt was, was mijn innerlijk kind heel klein geworden en had totaal geen zelf vertrouwen laat staan zelf liefde.

Maar hoe bouw je eigenlijk zelf liefde op?

Om te starten gewoon een paar keer per dag te gaan zitten en je zelf de vraag stellen, wat heb ik Nu nodig? Dat is de eerste stap en als je dat gaat doen merk je eigenlijk al hoe je gewoon niet naar je zelf luistert. Hoe vaak ik bijvoorbeeld denk oeh ik heb het koud, maar doe daar niets aan, ik pak geen vest of mijn pantoffels ofzo om het voor mij comfortabeler te maken. Doe jij dat wel? Echt luisteren naar wat je Nu nodig hebt?

 

Wees vriendelijk voor jezelf:

Behandel je zelf zoals je een goede vriend zou behandelen. Geef je zelf complimenten en wees niet te hard voor je zelf als je een fout maakt

Neem tijd voor jezelf:

Plan regelmatig tijd in je agenda in je agenda om te ontspannen en tot rust te komen. Doe iets dat jou energie geeft. Zoals wandelen in de natuur, Yoga of meditatie

 

Leer je grenzen kennen:

Weet waar je jouw grenzen liggen en durf deze aan te te geven. Zeg nee tegen activiteiten of mensen die je energie kosten en ja tegen de dingen die je energie geven.

 

Verwen jezelf:

Geef jezelf af en toe een cadeautje, bijvoorbeeld een massage, een lekkere diner, heerlijke reiki behandeling of kleding.

Dit zal je zelfliefde een boost geven

 

Wees dankbaar:

Neem regelmatig de tijd om stil te staan bij alles waar je dankbaar voor bent in je leven. Hierdoor krijg je meer waardering voor wat je hebt en ontwikkel je een positieve kijk op jezelf en het leven

 

Genoeg tips dus om jouw zelfliefde te vergroten en te behouden. Ben jij bereid om dat te doen? Je zelf echt liefde te geven?

 

Ken jij de Journey to Love Yourself al?

The Journey ro Love Yourself heb ik op gezet om meer zelfliefde te krijgen. We gaan steeds minder en minder naar ons zelf luisteren waardoor je de zelf liefde mist, je ziet heel vaak een burn out komen en mensen raken zichzelf echt kwijt. In de Journey To Love Yourself kijk ik samen met jou naar wat JIJ nodig hebt om weer van je zelf te houden. Wat je graag wilt in dit leven en samen gaan we dit traject aan.

Kijk voor meer informatie op de pagina

Ook ga ik steeds meer mijn social media pagina’s gebruiken voor tip & tricks, volg jij me ook? Facebook