Goed gegrond zijn

Goed gegrond zijn, Ga in balans door het leven, Gronden en aarden, Ga geaard door het leven, cursus gronden en aarden, Cursus zelf liefde, Zelfliefde, Selflove

Goed gegrond zijn

Gronden, ook wel bekend als aarden, is een techniek die wordt gebruikt om ons te verbinden met de aarde en ons te helpen ons lichaam en geest te verankeren. Het is een belangrijke praktijk voor iedereen die geïnteresseerd is in healing, meditatie of spirituele ontwikkeling.

Wanneer we ons niet geaard voelen, kunnen we ons verloren en onstabiel voelen. Dit kan leiden tot gevoelens van angst, onrust en verwarring. Door middel van gronden kunnen we ons verbinden met het aardse, zwaardere aspect van ons bestaan en ons lichaam en geest verankeren.

Er zijn verschillende manieren om te gronden. Een veelgebruikte techniek is om met blote voeten op de grond of het gras te staan en jezelf voor te stellen dat je wortels hebt die diep de aarde in gaan. Een andere manier is om je te concentreren op je ademhaling en je voor te stellen dat je energie vanuit je kruin naar beneden naar je voeten stroomt.

Door regelmatig te gronden, kunnen we ons bewuster worden van ons lichaam en onze omgeving en ons gevoel van stabiliteit en veiligheid vergroten. Dit kan ons helpen om beter om te gaan met stress en emoties, en ons te concentreren op onze doelen en ons welzijn.

Training Goed gegrond zijn

Speciaal voor jou die graag goed gegrond door het leven wilt gaan heb ik een training goed gegrond zijn gemaakt

Gegrond door het leven gaan is het vinden van innerlijke rust, balans en geluk in ons dagelijks leven.

Als jij goed met beide benen op de grond staat (letterlijk) dan gaat alles veel beter en kun je tegenslagen beter aan.

In deze cursus krijg jij de tools in handen om  geaard te zijn.

Met:

  • 10 hoofdstukken
  • 4 meditaties
  • 3 grondingsoefeningen
  • 2 ademhalingsoefeningen
  • en een heleboel informatie

Leer jij hoe je goed gegrond kan zijn in het leven en hoe je dit kan behouden!

 

Deze training is onderdeel van mijn coaching traject Journey to Love Yourself

Bij dit traject kijk ik samen met jou wat JIJ nodig hebt om te leven met zelf liefde, lees meer over dit traject op de pagina van Journey to Love yourself