Ceremonie

Cacao ceremonie, Nieuwveen, Nieuwkoop, Healing, Reiki

Ceremonie

Ik heb mij helemaal over gegeven aan het Sjamanisme want wat is dat geweldig zeg! Al meerdere healings ceremonies heb ik mogen volgen waar ik zelf ook heel en mag deze ook allemaal door gaan geven

En dat ga ik ook doen! Na de zomervakantie heb ik al een paar ceremonies in gepland. En ik heb er ontzettend veel zin in!

 

Maar wat is een ceremonie nu eigenlijk?

Wat zijn ceremonies ?

Een ceremonie is een verbindende bijeenkomst, waarbij een aantal vrouwen samenkomen om te delen en helen.

Vaak zit je letterlijk in een cirkel en creëer je samen een ‘open and sacred space’ waarin iedere vrouw de ruimte krijgt om in veiligheid haar verhaal te delen. De ceremonies kent vele vormen en er is eigenlijk geen goed of fout. Door te verbinden met jezelf en elkaar schep je een helende energie, een ruimte waar je veilig kan zijn.

We missen iets

Steeds vaker hoor ik : we missen iets

Zo ook ik, ik mis het samen zijn met andere vrouwen, het delen van mijn verhalen onder vrouwen. Even weg zijn van thuis, het zorgen voor, huishouden, man, kinderen, huisdieren gewoon even een plek hebben waar ik aandacht geven aan mijzelf. Gewoon ik als vrouw zijnde. Daarom heb ik mijn ruimte open gesteld om samen te komen met andere vrouwen die ook het missen even gewoon met hunzelf te kunnen zijn. En hun verhalen willen delen met andere vrouwen.

De zoektocht naar jezelf en ook te ontdekken wie je van binnen eigenlijk allemaal kan en mag zijn.

Er zijn ook sjamanisme ceremonies die je helpen  te helen op bepaalde gebieden en het vinden van bijvoorbeeld je kracht dier komt ook voorbij.

Wat doen we tijdens een ceremonie ?

Iedere ceremonie heeft een thema en met dat thema werken we. Ceremonie | Ontmoet je krachtdier

We starten met een landing meditatie zodat je echt even in het hier en nu kan komen. We drinken een heerlijk kopje ceremoniële cacao, zodat we ons hart kunnen openen. Daarna gaan we in een heerlijke diepe meditatie in het thema wat die dag is. Het verschilt per ceremonie wat het doel is die dag maar voornamelijk is het doel om echt even tot je zelf te komen, te kijken wat er allemaal van binnen met jou gebeurt, te verbinden met anderen en jezelf op een andere manier te leren kennen.

Dus met heel veel liefde voor JEZELF