Healing

Healing

Wat een wereld is de wereld van Healing ! Ik vind het helemaal geweldig want je kan zoveel dingen op een energetische manier helen daar sta je eigenlijk versteld van.

Het is jammer dat dit soort dingen al heel vroeg in de jaren verbannen werden, dat je heks of vreemd werd genoemd. En dat alleen maar terwijl je met energie bezig bent.

Je doet eigenlijk niets anders dan echt terug keren in je kern en jezelf vanuit daar helen. Daar is geen arts voor nodig, alleen jou en iemand die je ceremonieel begeleid.

Healing

EEN HEALING SESSIE ONDERSTEUNT JE OP FYSIEK, MENTAAL, EMOTIONEEL, ENERGETISCH EN SPIRITUEEL NIVEAU. WANNEER ER BLOKKADES ONTSTAAN (DOOR BIJVOORBEELD STRESS OF ONVERWERKTE EMOTIES), KAN JE LEVENSENERGIE NIET GOED MEER STROMEN, MET ALLERLEI KLACHTEN ALS GEVOLG

Wat doet een healing?

Een spirituele heling zorgt ervoor dat de verbinding met je ziel versterkt wordt. Dit gebeurt onder meer door de negatieve energie in en om je heen te verwijderen, blokkades op te heffen, chakra’s op te schonen en de doorstroming van levensenergie te stimuleren.

Ik werk voornamelijk met sjamanistische healingen

Het sjamanisme maakt gebruik van oeroude technieken om lichaam en geest te herstellen. In healing, ritueel en meditatie wordt gebruik gemaakt van mystieke instrumenten als sjamanendrums, ratels, bellen, fluit, klankschalen en zang.

Sjamanistische healing, Healing, Nieuwveen, Reiki, Heling

VOORDELEN VAN  HEALING BEHANDELING

⭐ Een moment voor jezelf⭐ Innerlijke rust⭐ Een ontspannen lichaam⭐ Minder stress, pijn en blokkades⭐ Versnelling van genezing⭐ Beter slapen en meer energie⭐ Meer vrede met jezelf en je omgeving⭐ Helpt bij onverwerkte emoties⭐ Versterkt de verbinding met je intuïtie⭐ Ondersteunt bij persoonlijke ontwikkeling