Mediumschap | Intuïtie

Reading | Mediumschap

Mediumschap | Intuïtie

Ik geef mijn coaching met mijn Mediumschap | Intuïtie, maar dat vind ik een moeilijk wordt want wat houdt dat eigenlijk allemaal in en wat betekend het voor mij?

Voor mij is het heel normaal dat ik precies weet hoe de ander zich voelt en dat ik als je bij mij langs komt in de praktijk dat ik eigenlijk al van te voren weet wat er eigenlijk allemaal precies aan de hand is.

Aan de ene kant is dat natuurlijk super, want ik kan al van te voren kijken wat voor jou een goed traject zou zijn, maar aan de andere kant ga ik er dan niet blanco in. Wat eigenlijk wel bij Holistisch therapie hoort.

Daar hoor je blanco in gesprekken te gaan en vanuit de verbinding met de ander die tegen over je zit, bepalen wat er aan de hand is en wat een goed coaching traject zou zijn.

Ik ken je gevoelens

Maar goed door mijn Mediumschap | Intuïtie  ken ik dus al jouw gevoelens en gedachten, zelfs al eerder dan je het eigenlijk zelf weet. Soms is het zelfs zo dat ik al bezoek heb gehad van overleden dierbaren dat ik al een heel gesprek heb gehad voordat je zelf komt. Vreemd he dat, dat allemaal kan?

Lang he ik het niet in de gaten gehad, dat ik iemand zijn gevoelens beter kende dat de gene zelfs en dat heeft in mijn jeugd nog al wat voor problemen gezorgd. Ruzies en zo want tja we willen eigenlijk helemaal niet echt weten wat er echt in ons afspeelt. Maar goed ik had dat dan niet in de gaten en dan hoorde ik verhalen aan en dan dacht ik lieg niet tegen me.. En hoe ik ook was lekker bot natuurlijk floepte dat er dan zo uit. Wat dus in een ruzie belande

Mijn ouders begrepen mij niet

Mijn ouders begrepen mij niet, want toen der tijd was het helemaal niet aan de orde dat er misschien wel gewoon met overledenen gepraat kon worden en werd het af gedaan met er is wat aan de hand met dat meisje.

het grappige is trouwens wel dat er in mijn dossiers staat met 12 jaar dat ik misschien bij de paranormale mensen behoorden.. Haha was was paranormaal eigenlijk in 2000?

Maar goed het was dus raar dat ik vaak zij dat er aan mijn haar werd getrokken of dat ik stemmetjes in mijn hoofd hoorde. Maar ik weet eigenlijk niet beter dan dat ze er zijn.

Creepy of niet ze hebben me wel gebracht tot waar ik nu ben. Ookal was dat zeker niet gemakkelijk.

Rugzakje

Ik heb een behoorlijk rugzakje, mijn ouders hebben ook hun rugzakjes en omdat ik dan ook nog eens stemmetjes hoorde ging dat natuurlijk niet goed. Ik ga niet in te veel details maar tot op de dag van vandaag loop ik nog steeds stukjes van mijn innerlijk kind te helen. Iedere keer weer een laagje wat gezien mag worden.

Gelukkig zijn er altijd wel mijn spritituele begeleiders geweest die mij altijd de weg hebben gewezen en weet nog heel goed dat ene keertje dat ik op een muur buiten zat en echt in gesprek was ( 13 jaar) dat het misschien verstandig was om weer terug uit huis te gaan. Ik zeg weer terug uit huis omdat ik van mijn 12de jaar tot mijn 13de jaar ookal niet thuis heb gewoond. Maar ik was net weer een maand thuis dat ik op dat muurtje zat en ik een gesprek aan het voeren was dat het voor mijn eigen veiligheid beter was om te gaan.

En dat heb ik gezegd en dus na 4 maanden ben ik weer uit huis gegaan en ben ik ook niet meer terug gekomen. Ik denk ook zeker dat, dat mijn redding is geweest.

Ik luister naar ze

Al hoewel ik natuurlijk niet altijd naar ze geluisterd heb en dat er dan dingen gebeurde waar ik later spijt van heb, volg ik ze nu al jaren. Mijn spirituele begeleiders vertellen mij wat ik moet doen, nouja moeten, mag doen het is nog altijd mijn keuze hihi.

Zij helpen mij dus ook tijdens mijn coaching, misschien als je al een keer bij me bent geweest en ik val ineens stil of ik lijk een beetje afwezig, dan krijg ik de boodschappen door. Het ziet er dan misschien een beetje raar uit maar ik luister gewoon naar wat jij nodig hebt!

Ik ben dus heel open

Zoals je leest ben ik dus heel open in mijn Mediumschap | Intuïtie verhaal, want ik vind dat dat wel verteld mag worden. Het is namelijk helemaal niet gek of raar. Sterker nog ik ben ze heel dankbaar dat ze er zijn want zij loodsen mij overal door heen!

 

Misschien ben jij wel hoog sensitief

Naast dat ik Mediumschap | Intuïtie gebruik, ben ik natuurlijk ook sensitief of ook wel hoog gevoelig

Vaak was je als kind al bedachtzamer en gevoeliger dan een gemiddeld kind. Je had een grote fantasie en oog voor detail. Je voelde je anders, je kon slecht tegen oneerlijkheid. Last van verschillende soorten prikkels, zoals niet lekker zittende kleding, een labeltje die kriebelt, een minder empathische leerkracht. Typische kinderactiviteiten ging je liever uit de weg.  Je werd bestempeld als emotioneel, overgevoelig en snel van slag. Wellicht noemden ze je ook wel een “probleemkind”, of was je meer een “verlegen kind”. Je hebt je vaak afgevraagd wat er mis is met jou. Je had (en hebt nog) de neiging jezelf te willen veranderen en je eigenschap te onderdrukken of te negeren. Grote kans dat je hooggevoelig bent en deze eigenschap in je kinderjaren op deze manier tot uiting kwam. Oftewel je bent hoogsensitief, een zogenaamde hsp-er.

Heb jij hier nou coaching bij nodig? Kijk dan eens op deze pagina