Wees jezelf coaching

Wees jezelf coaching, Holistische Therapie, Nieuwveen, Nieuwkoop, Reiki, Healing, Inzicht, Burn out coaching

Wees jezelf coaching

Hoe gaat het nu eigenlijk met je? Kijk je wel eens echt even naar je zelf, zit je even in stilte om eens te voelen hoe het nu echt van binnen allemaal met je gaat? Of loop je weg voor je gevoel dus voor jezelf? Wees jezelf coaching

HERKEN JE DIT?

 • Je bent vaak heel moe
 • Je bent prikkelbaar
 • Je hebt lichamelijke klachten
 • Je hebt een vol hoofd
 • Je slaapt slecht en je valt moeilijk in slaap
 • Je bent lusteloos
 • Je mist plezier in je leven
 • Je bent continu aan het rennen
 • Je mist de rust in je leven
 • Je bent uitgeblust
 • Neigt naar een Burn Out – Bore out
 • En je hebt het gevoel dat je aan alle kanten te kort schiet

De energie van ieder mens is wel eens in meer of mindere mate verstoord. Dit kan leiden tot klachten. Mijn behandelingen helpen om jouw geest en lichaam weer in evenwicht te brengen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals healings in combinatie met therapeutische gesprekken. Na de behandeling ontstaat er meer innerlijke rust.

#1 regret van mensen op hun sterfbed is dat zij niet hun eigen leven hebben geleefd, maar geleefd hebben naar de verwachting van anderen.

Holistisch coach & energetisch therapeut

Ik ben holistisch coach. Dit betekent dat ik in mijn behandelingen alle relevante factoren meeneem die van invloed zijn op je gedrag. Ik heb niet alleen aandacht voor de mentale aspecten van je gedrag (gedachten en overtuigingen), maar ook voor de lichamelijke, emotionele en energetische aspecten.

Lichaam & geest in balans

Daar waar de reguliere zorg slechts een gedeelte behandelt (de geest), heeft de holistische aanpak aandacht voor lichaam & geest. Zij vormen immers een eenheid. De een kan niet zonder het ander functioneren. Ik zie daarom ieder mens als een uniek wezen en kijk in mijn behandeling ook vanuit een spiritueel perspectief.

Behandeling & klachten

De energie van ieder mens is wel eens in meer of mindere mate verstoord. Dit kan leiden tot klachten. Mijn behandelingen helpen om jouw geest en lichaam weer in evenwicht te brengen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals healings in combinatie met therapeutische gesprekken. Na de behandeling ontstaat er meer innerlijke rust.

Ook wordt er gebruik gemaakt van Aromatherapie

Aromatherapie is een therapievorm waarbij gebruik gemaakt wordt van essentiële oliën. De olie wordt uit geneeskrachtige kruiden gewonnen om lichamelijke en geestelijke kwalen te verlichten. Deze bijzondere tak van de fytotherapie is al eeuwenoud.
Geur beïnvloedt onder andere het centraal zenuwstelsel, het hormonale stelsel en de emotie. Denk maar eens wat je lichaam doet wanneer je een heerlijke cake ruikt. Je gaat watertanden en je spijsverteringsstelsel wordt aangezet. Dit gebeurt ook met geur op diepere lagen. Diep opgeslagen herinneringen kunnen naar boven komen.
Maar essentiële oliën werken niet alleen via de geur. Ze hebben ook invloed op verschillende weefsels: je huid, je spieren maar ook je haren en nagels. Het wordt niet voor niets veel in de cosmetische industrie gebruikt.

De aromatherapie gebruikt met essentiële oliën de kernkracht van de plant en heeft daarmee een geneeskrachtige werking, niet alleen fysiek maar ook geestelijk. Elke olie heeft haar eigen unieke kenmerken en werking. Rozemarijnolie werkt bijvoorbeeld activerend, terwijl lavendelolie juist ontspanning brengt. Het wordt onder andere toegepast bij massage, inhalatie, verdamping en baden.

Een traject met vele opties

Zoals je kunt lezen wordt er tijdens de wees jezelf coaching al veel dingen aangepakt

Maar dat is het niet alleen

Juist doordat we binnen het holisme naar het geheel kijken van bijvoorbeeld iemands omstandigheden, kernkwaliteiten en (levens)ervaringen, is ook iedere behandeling anders en helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt!

Iedere behandeling of traject begint dan ook met een intakegesprek om te onderzoeken wat ik voor je kan betekenen. We bespreken dan ook de verschillende methodieken die door mij ingezet kunnen worden om echt tot de kern van je klacht te kunnen komen. Er zijn diverse methodieken en tools die ik tijdens de behandeling tot mijn beschikking heb.

Daarbij kun je denken aan:

 • Reiki behandeling
 • Intuïtief coachen
 • Verschillende healings
 • Voorkom burn – out coaching
 • Meditatie/ Visualisatie
 • Inzicht kaarten
 • Werken met aromatherapie zodat je thuis ook aan de slag kunt

Wil jij echt weer terug naar je kern? Terug naar jezelf zonder negatieve overtuigingen en negatieve gedachten? Misschien is de wees jezelf coaching wel wat voor jou!