Reiki Principe 5

Reiki Principe 5

Reiki Principe 5

 

5. Ik ben vandaag vriendelijk tegen iedereen

Niet alleen brengt vriendelijkheid een vreugdevol gevoel naar boven, het verspreidt zich ook
als een lopend vuurtje. Net zoals bij passie, werkt vriendelijkheid gewoon aanstekelijk. Wie
vriendelijkheid ontvangt, neemt die gemakkelijk over en geeft die ook gemakkelijker aan anderen door.
Als je steeds vriendelijk bent in je relaties, zal je automatisch betere relaties hebben. De
vriendelijkheid komt naar je terug. En dat zorgt ervoor dat je harmonieus in je relaties met
anderen kan staan. Vriendelijkheid geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren en
planten. Ook onze relatie tot hen heeft een effect op de wereld.
Vriendelijkheid werkt op verschillende niveaus. Vriendelijkheid in daden, in woorden en in gedachten.
131
Wees niet enkel vriendelijk in wat je doet, maar ook in hoe je praat over anderen en hoe je
denkt.

Wil jij meer werken met toewijding ? Met een Reiki behandeling kom je daar van af

Wat is Reiki | Healing

Een reiki behandeling of chakra healing ondersteunt jouw lichaam op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau. Iedereen kan in zijn of haar leven te maken krijgen met blokkades, bijvoorbeeld door negatieve overtuigingen over jezelf of door onverwerkte emoties. Die blokkades zorgen ervoor dat je levensenergie niet meer goed stroomt. Met allerlei (vage) klachten of kwaaltjes als gevolg, die er eigenlijk zijn om jou iets duidelijk te maken. Ik help je hier graag bij.

De behandeling

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert en waarbij de behandelaar middels handoplegging universele energie doorgeeft aan de behandelde. Als reiki healer stem ik me tijdens een behandeling af op de universele energie en ben ik eigenlijk doorgeefluik, waardoor jouw energie weer gaat stromen. Dit klinkt misschien zweverig, maar dat valt echt reuze mee. Ik zeg altijd: je kunt reiki niet verklaren, je moet het ervaren. Een behandeling duurt ± 45 minuten en voor de eerste behandeling zal er een intake plaatsvinden daar voor is de eerste behandeling circa 60 min.

Na de behandeling

Na een behandeling voel je je direct rustiger, zowel fysiek als mentaal, en lichter. Maar het uiteindelijke resultaat kun je na een paar dagen pas goed beoordelen. Sommige mensen merken na één behandeling al dat hun klachten zijn verdwenen, anderen hebben meerdere behandelingen nodig. Hoe dan ook brengt elke healing sessie jouw lichaam (een beetje) meer in balans.Ook is het belangrijk dat je na de behandeling veel water drinkt. Water voert alle afvalstoffen weg van jou lichaam vandaan. Zo dus ook de negatieve spanningen die nog plaatsvinden in jouw lichaam

Bij welke klachten kan reiki helpen?

Dat zijn er veel. Denk aan stress, niet kunnen slapen, negatieve overtuigingen over jezelf, angsten, onzekerheden, hoofdpijn, obstipatie, overspannenheid, allergieën, woede, verdriet en meer.Reiki kan geen botbreuken en ziektes genezen, maar kan wel de stress en de emoties die je er van ervaart verminderen.