Reiki Principe 4

Reiki Principe 4

Reiki Principe 4

 

4. Ik werk vandaag met toewijding

Als je in je passie zit, breng je de connectie met je diepere “zijn” veel intenser in de wereld.
Je voelt een intense vreugde die door heel je lichaam gaat. Deze vreugde wordt eveneens
opgemerkt door anderen en daarmee steek je anderen aan ook hun passie te vinden. In zekere zin ben jij dan de spiegel waarin ze hun eigen potentieel zien.
Dat is de belangrijkste betekenis van “ik werk vandaag met toewijding”. Het is dus belangrijk
om in de juiste baan te zitten. Een baan waarin je de passie en het enthousiasme voelt voor
wat je doet.
Of dit dan een eenvoudige baan of een glamoureuze baan is, is niet van belang. Het gaat
niet om het aanzien dat je erdoor krijgt, of het geld dat je er mee verdient. Het gaat zelfs niet
om de waardering die je ervoor ontvangt. Het gaat om jóúw gevoel van intense vreugde die
je voelt bij het uitoefenen van je baan.

Wil jij meer werken met toewijding ? Met een Reiki behandeling kom je daar van af

Wat is Reiki | Healing

Een reiki behandeling of chakra healing ondersteunt jouw lichaam op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau. Iedereen kan in zijn of haar leven te maken krijgen met blokkades, bijvoorbeeld door negatieve overtuigingen over jezelf of door onverwerkte emoties. Die blokkades zorgen ervoor dat je levensenergie niet meer goed stroomt. Met allerlei (vage) klachten of kwaaltjes als gevolg, die er eigenlijk zijn om jou iets duidelijk te maken. Ik help je hier graag bij.

De behandeling

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert en waarbij de behandelaar middels handoplegging universele energie doorgeeft aan de behandelde. Als reiki healer stem ik me tijdens een behandeling af op de universele energie en ben ik eigenlijk doorgeefluik, waardoor jouw energie weer gaat stromen. Dit klinkt misschien zweverig, maar dat valt echt reuze mee. Ik zeg altijd: je kunt reiki niet verklaren, je moet het ervaren. Een behandeling duurt ± 45 minuten en voor de eerste behandeling zal er een intake plaatsvinden daar voor is de eerste behandeling circa 60 min.

Na de behandeling

Na een behandeling voel je je direct rustiger, zowel fysiek als mentaal, en lichter. Maar het uiteindelijke resultaat kun je na een paar dagen pas goed beoordelen. Sommige mensen merken na één behandeling al dat hun klachten zijn verdwenen, anderen hebben meerdere behandelingen nodig. Hoe dan ook brengt elke healing sessie jouw lichaam (een beetje) meer in balans.Ook is het belangrijk dat je na de behandeling veel water drinkt. Water voert alle afvalstoffen weg van jou lichaam vandaan. Zo dus ook de negatieve spanningen die nog plaatsvinden in jouw lichaam

Bij welke klachten kan reiki helpen?

Dat zijn er veel. Denk aan stress, niet kunnen slapen, negatieve overtuigingen over jezelf, angsten, onzekerheden, hoofdpijn, obstipatie, overspannenheid, allergieën, woede, verdriet en meer.Reiki kan geen botbreuken en ziektes genezen, maar kan wel de stress en de emoties die je er van ervaart verminderen.