TRANSFORMATIE COACH TRAJECT

Stap binnen in een uniek traject van persoonlijke groei en transformatie, waar ik als jouw transformatie coach je met toewijding en expertise zal begeleiden.

Samen zullen we op ontdekkingsreis gaan naar de kern van jouw wezen, waar jouw ware kracht en potentieel schitteren.

Door het verkennen van je diepste verlangens, het doorbreken van beperkende overtuigingen, trauma helen, emotionele blokkades opheffen, fysieke klachten verminderen en het omarmen van je authentieke zelf, zul je een diepgaande transformatie doormaken.

Met een combinatie van empathie, intuïtie en praktische tools zullen we samen bouwen aan een stevig fundament voor jouw persoonlijke groei.

Of je nu zoekt naar meer zelfvertrouwen, helderheid in je doelen of innerlijke rust, ik ben er om je te inspireren en te ondersteunen op jouw unieke pad naar zelfrealisatie.

Durf te stralen en te groeien, want als jouw coach zal ik je aanmoedigen om je volledige potentieel te omarmen en te leven vanuit jouw ware essentie.

Uniek traject

Dit is een exclusief traject waarin coaching, prachtige healing en bewustzijn vergroting samenkomen voor  transformatie in hart, hoofd en lichaam.

Transformeer naar de jij 2.0

Betreed een uniek traject van persoonlijke groei en transformatie, begeleid door mij als jouw toegewijde transformatie coach. Samen verkennen we jouw diepste verlangens, doorbreken we belemmerende patronen en omarmen we jouw authentieke zelf. Met empathie, intuïtie en praktische tools creëren we een solide basis voor jouw transformatieproces.

Leef je potentie

Omarm jouw volledige potentieel en leef het leven waar je naar verlangt. Laat je beperkingen los, omarm je kracht en straal in je authentieke zelf. Jij hebt alles in huis om te schitteren en te groeien. Geloof in jezelf en durf te zijn wie je werkelijk bent.

Ik kijk naar jou als geheel

In mijn benadering kijk ik naar jou als geheel – niet alleen naar je fysieke verschijning, maar ook naar je mentale, energetische en spirituele zelf. Ik geloof dat deze aspecten nauw met elkaar verbonden zijn en samen een compleet beeld vormen van wie jij bent. Door aandacht te schenken aan alle lagen van jouw wezen, kunnen we dieper graven en de wortels van eventuele blokkades en onbalans ontdekken. Samen kunnen we werken aan het herstellen van de harmonie tussen lichaam, geest en ziel, zodat jij weer in je kracht kunt staan en jouw volledige potentieel kunt benutten

Dit Traject is voor mensen die klaar zijn om:

 • Te helen en genezen van trauma’s
 • Het door breken van oude patronen en overtuigingen
 • Jezelf echt van binnen te leren kennen
 • Een hele diepe verbinding met je zelf aan te gaan
 • Je positieve energie terug te krijgen
 • Zelfliefde te ervaren en te behouden
 • Je maskers af te zetten
 • Leefregels op te stellen
 • En echt bereid zijn om te helen, zonder toewijding kan ik jou niet helpen!

Wat gaan we doen in dit traject:

 • Deep dive, doel stellen & inhoud bepalen
 • Negatieve mindset & overtuigen omzetten
 • Zelf-transformatie activatie
 • Innerlijk kind & trauma heling
 • Breathwork & lichaamswerk
 • Emoties, pijn & stress loslaten
 • En je krijgt opdrachten mee om thuis verder te gaan met dit heling proces
 • 2 wekelijkse diepe persoonljike coaching
 • Opdrachten voor thuis

Review

De transformatieve coachingssessies met Sharina hebben mijn leven echt veranderd. Haar empathie, inzicht en praktische tools hebben me geholpen om diep in mezelf te kijken, belemmerende overtuigingen los te laten en mijn volledige potentieel te omarmen. Ik voel me sterker, zelfverzekerder en klaar om mijn dromen waar te maken. Een life-changing ervaring!”

Review

De transformatieve coachingssessies met Sharina hebben mijn leven op zijn kop gezet! Haar oprechte betrokkenheid, scherpe inzichten en doelgerichte aanpak hebben me geholpen om mijn diepste angsten te overwinnen en mijn ware kracht te vinden. Dankzij haar begeleiding ben ik nu in staat om met vertrouwen en vastberadenheid mijn dromen na te jagen. Een absolute aanrader voor iedereen die klaar is voor verandering!

Review

De transformatieve coaching van Sharina heeft mijn leven echt een positieve wending gegeven. Haar benadering is persoonlijk, warm en professioneel, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Door haar begeleiding heb ik inzichten gekregen die mij hebben geholpen om oude patronen te doorbreken en stappen te zetten richting mijn doelen. Ik voel me sterker, zelfbewuster en vol vertrouwen in de toekomst. Dank je wel, Sharina!

Over Mij

Als ervaringsdeskundige op het gebied van trauma en zelfheling, ben ik gepassioneerd om mijn verhaal te delen en anderen te inspireren op hún pad naar genezing en persoonlijke groei. Door mijn eigen worstelingen heb ik geleerd dat veerkracht en zelfliefde de sleutel zijn tot heling.

Mijn missie is om anderen te begeleiden en te ondersteunen op hun eigen reis naar innerlijke rust en empowerment. Samen kunnen we het verleden omarmen, het heden waarderen en de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien. Ik geloof in de kracht van transformatie en de oneindige mogelijkheden van zelfhelend vermogen. Laten we samen bouwen aan een leven vol liefde, acceptatie en groei

Praktijk Just Be You, Vrouwencirkel, Liefde, Burn Out Coaching, Coach Nieuwveen, Nieuwveen, Nieuwkoop, Kinderocach, Alohi lessen, Zelfvertrouwen, Weerbaarheidstraining, Coach, Coaching, aroma therapie

Pakketten

3 sessies

€ 950

5 sessies

€1500

10 sessies

€2700

Boek nu een  gratis intake gesprek

Ontdek de kracht van transformatie: ‘Een reis van duizend mijl begint met één enkele stap.’ Zet die stap vandaag nog en plan jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek voor een leven vol groei en bloei

Zie ik je snel?

[bookly-form category_id=”-1″ service_id=”7″ staff_member_id=”1″]