Volwassenen Trainingen & Ceremonies

Ik ben Sharina Floor en oprichtster van Praktijk Just Be You en ik ben een Coach in Nieuwveen dat leuke dorpje in Nieuwkoop

Als een sensitieve, maar ook ondernemende vrouw weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om aandacht te geven aan ons mentaal welzijn en op tijd en stond eens gas terugnemen. Ik deel de mening dat we een streepje hadden voorgestaan moesten we dit zélf in onze jeugd nog meer hadden meegekregen.

Tijdens de Volwassenen Trainingen & Ceremonies richt ik mij op jullie en in een groepsverband is dit voor jullie extra helend als je verbinding kunt vinden in jouw helingsproces of in jouw zoektocht naar JOU!

Praktijk Just Be You, Vrouwencirkel, Liefde, Burn Out Coaching, Coach Nieuwveen, Nieuwveen, Nieuwkoop, Kinderocach, Alohi lessen, Zelfvertrouwen, Weerbaarheidstraining, Coach, Coaching, aroma therapie

Holistisch coach & energetisch therapeut

Ik ben holistisch coach. Dit betekent dat ik in mijn behandelingen alle relevante factoren meeneem die van invloed zijn op je gedrag. Ik heb niet alleen aandacht voor de mentale aspecten van je gedrag (gedachten en overtuigingen), maar ook voor de lichamelijke, emotionele en energetische aspecten.

Lichaam & geest in balans

Daar waar de reguliere zorg slechts een gedeelte behandelt (de geest), heeft de holistische aanpak aandacht voor lichaam & geest. Zij vormen immers een eenheid. De een kan niet zonder het ander functioneren. Ik zie daarom ieder mens als een uniek wezen en kijk in mijn behandeling ook vanuit een spiritueel perspectief.

Behandeling & klachten

De energie van ieder mens is wel eens in meer of mindere mate verstoord. Dit kan leiden tot klachten. Mijn behandelingen helpen om jouw geest en lichaam weer in evenwicht te brengen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals healings in combinatie met therapeutische gesprekken. Na de behandeling ontstaat er meer innerlijke rust.

Womb Healing | cacao ceremonie, Nieuwveen, Healing, Reiki, Baarmoeder, trauma therapie, misbruik. seksueel misbruik
Ceremonies