Womb Healing Ceremonie | 2 november

Wanneer

2 november 2023    
19:30 - 21:30

Reserveringen

€50,00
Reserveer nu

Waar

Praktijk Just Be You
Schoterveld 47, Nieuwveen, 2441AW

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Womb Healing Ceremonie | 2 november

Ontdek de Diepe Wijsheid van je Baarmoeder – Ervaar de Magie van een Womb Healing Ceremonie | 2 november

Ben je op zoek naar een diepe verbinding met je vrouwelijke kracht? Wil je oude wonden helen en de magie van je baarmoeder ontdekken? Dan is onze Womb Healing Ceremonie precies wat je nodig hebt!

Onze ceremonie biedt een veilige en betoverende ruimte waarin je kunt afstemmen op de diepe wijsheid van je baarmoeder. Of je nu worstelt met fysieke ongemakken, hormonale disbalans of emotionele blokkades, onze ceremonie helpt je om je baarmoeder te helen en in harmonie te brengen.

Wat maakt onze Womb Healing Ceremonie zo bijzonder?

1. Diepgaande Verbondenheid: Tijdens onze ceremonie creëren we een intieme en zorgzame omgeving waarin je je kunt verbinden met je baarmoeder op een dieper niveau. Door middel van meditatie, rituelen en helende visualisaties, nodigen we je uit om contact te maken met de essentie van je vrouwelijkheid en de helende kracht van je baarmoeder te ervaren.

2. Transformatieve Heling: Onze ervaren ceremonieleiders begeleiden je doorheen de ceremonie en helpen je om oude wonden en blokkades in je baarmoeder los te laten. We gebruiken verschillende helende technieken, zoals energetisch werk en zachte aanraking, om de helende energie naar je baarmoeder te brengen en deze te transformeren. Stap voor stap zul je een diepe heling ervaren en je weer in balans voelen.

3. Vrouwelijke Kracht en Intuïtie: Womb Healing brengt je terug naar je oorspronkelijke vrouwelijke kracht en intuïtie. Tijdens de ceremonie nodigen we je uit om te luisteren naar de wijsheid van je baarmoeder en je intuïtie te vertrouwen. Ontdek hoe het omarmen van je vrouwelijke essentie je leven kan transformeren en je in staat stelt om vanuit kracht en wijsheid te leven.

4. Gemeenschap en Ondersteuning: Onze ceremonie brengt vrouwen samen die een vergelijkbare intentie hebben. Je zult deel uitmaken van een ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen die jouw reis van heling en empowerment ondersteunen. Samen delen we onze ervaringen, inzichten en groeiproces, waardoor je je gesteund en geïnspireerd voelt.

5. Voortdurende Groei en Integratie: Onze Womb Healing Ceremonie is slechts het begin van een reis van voortdurende groei en integratie. We bieden nazorg en ondersteuning om je te helpen de helende energie te integreren en de transformatie voort te zetten in je dagelijks leven. Ontdek onze vervolgprogramma’s, workshops en online ondersteuning om je reis van heling en empowerment voort te zetten.

Klaar om de magie van een Womb Healing Ceremonie te ervaren? Bezoek onze website voor meer informatie en om je aan te melden voor onze komende ceremonie. Ontdek de diepe wijsheid van je baarmoeder, omarm je vrouwelijke kracht en laat de helende energie je leven transformeren. Ervaar de magie van Womb Healing!

Reserveringen

Tickets

€50,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€50,00
Totaal
€50,00