Soul Retrieval 2 daagse

Wanneer

25 november 2023 - 26 november 2023    
11:00 - 16:30

Reserveringen

€220,00
Reserveer nu

Evenement type

Soul Retrieval 2 daagse

Een soul retrieval ceremonie is een diepgaande helende ervaring die een positieve impact kan hebben op alle aspecten van je leven. Het kan helpen bij het helen van trauma’s, het loslaten van negatieve patronen, het vergroten van zelfliefde en het versterken van je spirituele verbinding. Het is een krachtige manier om jezelf te herontdekken, je innerlijke kracht te activeren en je ziel te laten stralen in al haar glorie.

Als je voelt dat je klaar bent voor een diepgaand helingswerk en een diepere verbinding met jezelf, overweeg dan om deel te nemen aan een soul retrieval ceremonie. Laat je begeleiden door ervaren sjamanen en open jezelf voor de magie en transformatie die deze ceremonie met zich meebrengt. Het is een reis naar de kern van je wezen, waar je je ware essentie kunt omarmen en een nieuw hoofdstuk van heling en groei kunt beginnen.

Wat gaan we doen:

Trancereizen in de 3 werelden

Soulretrieval met Cacao ceremonie

Een van de grootste sjamanistische healingtechnieken is de Soul Retrieval.

Het terughalen van verloren geraakte zielsdelen.

De eerste dag maken we kennis met het reizen door de werelden heen, zodat je echt weet wat je kan verwachten als je de soul retrieval op de 2de dag doet.

De 2de dag beginnen we met een cacao ceremonie en daarna doen we de soul retrieval.

De Soul Retrieval die je niet voor jezelf, je reist voor een ander. Die haalt voor jou de zielsdelen terug. Op de eerste dag gaan we dus ook met elkaar verbinden zodat jij je juiste maatje kan vinden om samen deze reis te doen.

De Soul Retrieval 2 daagse zijn incl lunch

Let op: Excl overnachting, je kunt wellicht in de buurt een gezellige B&B vinden.

Reserveringen

Tickets

€220,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€220,00
Totaal
€220,00