Release and let Go | Cacao Ceremonie

Wanneer

9 november 2023    
19:30 - 21:30

Reserveringen

€50,00
Reserveer nu

Evenement type

Release and let Go | Cacao Ceremonie

Ben je op zoek naar een krachtige manier om los te laten wat je niet langer dient? Wil je jezelf bevrijden van negatieve emoties en blokkades? Dan is onze Release and let Go | Cacao Ceremonie precies wat je nodig hebt!

In een intieme en veilige setting nodigen we je uit om te genieten van de helende eigenschappen van cacao. Deze ceremonie is een unieke gelegenheid om in contact te komen met jezelf en met de kracht van de natuur. Door middel van rituelen, meditaties en intenties zullen we samenwerken met de helende energie van de cacao om blokkades en negativiteit los te laten.

Laat de zachte en liefdevolle energie van de cacao je begeleiden naar een diepere staat van ontspanning en bewustzijn. Laat alle spanningen en zorgen van je afvallen terwijl je jezelf opent voor heling en transformatie. Ervaar een gevoel van bevrijding terwijl je oude patronen en belemmeringen achterlaat.

Dus, nodig jezelf uit voor onze Release and let Go | ceremonie en geef jezelf de ruimte om te helen en te groeien. Schrijf je vandaag nog in en laat de cacao je begeleiden naar een nieuw gevoel van vrijheid en lichtheid!

Reserveringen

Tickets

€50,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€50,00
Totaal
€50,00