Reconnect Yourself | Cacao ceremonie

Wanneer

30 november 2023    
19:30 - 21:30

Reserveringen

€50,00
Reserveer nu

Evenement type

Reconnect Yourself | Cacao ceremonie

Ben je op zoek naar een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen? Wil je graag meer in contact komen met je innerlijke wijsheid en je ware potentieel ontdekken? Dan is onze Reconnect Yourself | Cacao ceremonie precies wat je nodig hebt!

Laat de magie van cacao je begeleiden op een reis van zelfontdekking en transformatie. Cacao, ook wel bekend als ‘het voedsel van de goden’, wordt al eeuwenlang gebruikt voor spirituele en helende doeleinden. Tijdens deze ceremonie zul je de kracht van cacao ervaren en jezelf openstellen voor diepe inzichten en heling.

We gaan ons weer verbinden met ons hart zodat we echt weer in onze essentie kunnen leven

De Reconnect Yourself Cacao Ceremonie is een unieke kans om even uit de dagelijkse drukte te stappen en je te laten leiden door de wijsheid van je hart. Het is een moment van zelfzorg en zelfreflectie, waarin je de ruimte krijgt om diep naar binnen te keren en te luisteren naar de fluisteringen van je ziel.

Dus, kom en laat de cacao je begeleiden op een reis van zelfontdekking en zelfliefde. Herontdek je ware zelf tijdens onze Reconnect Yourself Cacao Ceremonie en omarm de kracht die in jou huist.

Reserveringen

Tickets

€50,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€50,00
Totaal
€50,00