Innerlijk Kind | Ceremonie | 3 oktober

Wanneer

3 oktober 2023    
19:30 - 21:30

Reserveringen

€50,00
Reserveer nu

Waar

Praktijk Just Be You
Schoterveld 47, Nieuwveen, 2441AW

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Innerlijk Kind | Ceremonie | 3 oktober

Omarm je Innerlijk Kind – Ontdek de Helende Kracht van een Innerlijk Kind | Ceremonie | 3 oktober !

Ben je op zoek naar diepe heling en innerlijke transformatie? Wil je oude wonden uit je kindertijd helen en jezelf bevrijden van beperkende overtuigingen? Dan is onze Innerlijk Kind Ceremonie precies wat je nodig hebt!

Onze ceremonie biedt een veilige en liefdevolle ruimte waarin je kunt afstemmen op je innerlijk kind en de helende kracht ervan kunt ontdekken. Of je nu worstelt met emotionele blokkades, onverwerkte trauma’s of zelfs onzekerheid, onze ceremonie helpt je om contact te maken met je innerlijk kind en het te omarmen.

Wat maakt onze Innerlijk Kind Ceremonie zo bijzonder?

1. Diepe Heling: Tijdens onze ceremonie begeleiden we je doorheen een reeks helende processen om contact te maken met je innerlijk kind en oude wonden te helen. We gebruiken verschillende technieken, zoals visualisatie, ademwerk en energetisch werk, om je te helpen de pijn en het verdriet van je kindertijd te verzachten en te transformeren. Je zult een diepgaande heling ervaren en je bevrijd voelen van beperkende patronen.

2. Zelfliefde en Compassie: Onze Innerlijk Kind Ceremonie nodigt je uit om liefdevol en compassievol naar jezelf te kijken. Je zult leren jezelf te omarmen zoals je bent, inclusief je innerlijk kind met al zijn kwetsbaarheden en behoeften. Door zelfliefde en compassie te cultiveren, creëer je een stevige basis voor persoonlijke groei en empowerment.

3. Innerlijke Transformatie: Door contact te maken met je innerlijk kind, krijg je inzicht in de patronen en overtuigingen die je nog steeds belemmeren in je volwassen leven. Je zult de mogelijkheid hebben om deze beperkende overtuigingen los te laten en te vervangen door positieve en ondersteunende gedachten. Dit opent de deur naar innerlijke transformatie en persoonlijke groei.

4. Gemeenschap en Ondersteuning: Onze ceremonie brengt gelijkgestemde individuen samen die een vergelijkbare helende intentie hebben. Je zult deel uitmaken van een ondersteunende gemeenschap waarin je je ervaringen kunt delen, begrepen kunt worden en inspiratie kunt opdoen van anderen. Samen creëren we een veilige en liefdevolle ruimte voor heling en groei.

5. Voortdurende Groei en Integratie: Onze Innerlijk Kind Ceremonie is slechts het begin van een reis van voortdurende groei en integratie. We bieden nazorg en ondersteuning om je te helpen de helende energie te integreren en de transformatie voort te zetten in je dagelijks leven. Ontdek onze vervolgprogramma’s, workshops en online ondersteuning om je reis van heling en empowerment voort te zetten.

Klaar om jouw innerlijk kind te onderzoeken? Doe dan mee met deze ceremonie

Bij deze ceremonie:

  • Hebben we een landingsmeditatie
  • Cacao
  • Diepe reis naar jouw innerlijk kind
  • Loslaat ceremonie
  • After Ceremonial Kit

Reserveringen

Tickets

€50,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€50,00
Totaal
€50,00