Empower Yourself

Wanneer

26 oktober 2023    
19:30 - 21:30

Reserveringen

€50,00
Reserveer nu

Waar

Praktijk Just Be You
Schoterveld 47, Nieuwveen, 2441AW

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Empower Yourself

Ben je klaar om uit je comfortzone te stappen en je leven naar een hoger niveau te tillen? Wil je jezelf empoweren en een krachtige transformatie ervaren? Dan is onze Empower Yourself Ceremonie precies wat je nodig hebt! 🌺🔥

Tijdens deze magische ceremonie zul je door middel van rituelen en meditaties diep duiken in je ware zelf. Je wordt uitgenodigd om los te laten wat je niet langer dient en jezelf te omarmen met compassie en zelfliefde. Je zult je innerlijke kracht ontdekken en een gevoel van empowerment ervaren dat je leven zal veranderen.

Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt openstellen voor transformatie. Je zult leren hoe je belemmerende overtuigingen kunt loslaten, je eigenwaarde kunt vergroten en je leven kunt vormgeven zoals jij dat wilt.De Empower Yourself Ceremonie is een uitnodiging om jezelf te bevrijden van oude patronen, angsten en twijfels. Het is een kans om jezelf te omarmen als een krachtige, zelfbewuste en authentieke persoon. Na de ceremonie zul je merken dat je meer zelfvertrouwen hebt, in staat bent om grenzen te stellen en in staat bent om je dromen na te jagen.

Na deze ceremonie krijg je een After Ceremonial Kit mee om na de reis nog verder te empoweren!

Reserveringen

Tickets

€50,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€50,00
Totaal
€50,00