Cacao ceremonie | Loslaten | 5 september
Kaart niet beschikbaar

Cacao ceremonie | Loslaten | 5 september

 Ervaar de magie van een loslaat Cacao ceremonie | Loslaten | 5 september en laat alle ballast los! 🌌✨

Voel je de behoefte om oude patronen, negatieve emoties en blokkades los te laten? Kom dan naar onze bijzondere loslaat ceremonie met cacao en geef jezelf de ruimte om te helen en te groeien.

Cacao, ook wel het “voedsel van de goden” genoemd, heeft al eeuwenlang een speciale betekenis in verschillende culturen. Het wordt beschouwd als een zachte, liefdevolle plantmedicijn die helpt bij het openen van het hart en het creëren van diepe verbinding met jezelf en anderen.

Tijdens onze ceremonie zul je genieten van een heerlijke kop pure, biologische cacao, bereid met liefde en zorg. De cacao zal je zintuigen prikkelen en je hart openen voor een diepgaande innerlijke ervaring.

Samen zullen we een veilige en ondersteunende ruimte creëren waarin je de kans krijgt om bewust los te laten wat niet langer dient. Met behulp van rituelen, meditatie en geleide visualisaties zul je de mogelijkheid hebben om negatieve energieën en belemmerende overtuigingen los te laten.

Laat de warme, troostende energie van de cacao je begeleiden terwijl je jezelf bevrijdt van emotionele bagage en ruimte maakt voor positieve verandering. Voel hoe de last van je schouders valt en hoe je weer in je kracht komt te staan.

Na deze ceremonie krijg je een een after ceremonial kit mee om thuis nog verder te mogen loslaten

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.