Cacao Ceremonie | Light my shadow | 24 oktober

Wanneer

24 oktober 2023    
19:30 - 21:30

Reserveringen

€50,00
Reserveer nu

Evenement type

Cacao Ceremonie | Light my shadow | 24 oktober

De Kracht van het Bekijken van je Schaduwkanten: Een Pad naar Heelheid en Zelfinzicht. Cacao Ceremonie | Light my shadow | 24 oktober

Schaduwkanten, die delen van onszelf die we liever niet erkennen, kunnen een bron zijn van diepe inzichten en groei. Ze vertegenwoordigen de verborgen aspecten van ons psyche, vaak gevormd door onze ervaringen, conditionering en onverwerkte emoties. Hoewel we geneigd zijn ze te vermijden of te onderdrukken, kan het bekijken en omarmen van onze schaduwkanten een transformerende reis zijn naar heelheid en zelfinzicht.

Het bekijken van onze schaduwkanten begint met het bewust worden van hun aanwezigheid. Het vraagt om moed en openheid om diep naar binnen te kijken en eerlijk te erkennen welke aspecten van onszelf we liever negeren. Dit kunnen bijvoorbeeld onze angsten, woede, jaloezie, schuldgevoelens of onzekerheden zijn.

In deze ceremonie gaan we naar onze schaduwkanten kijken via:

  • meditatie
  • Cacao ceremonie
  • Los laat ceremonie
  • Inzicht kaarten
  • Aanvang 19:30

Door bewustzijn te cultiveren, krijgen we de mogelijkheid om onze schaduwkanten te onderzoeken en te begrijpen. Dit betekent niet dat we deze aspecten van onszelf moeten veroordelen of versterken, maar eerder dat we ze erkennen als een integraal onderdeel van wie we zijn. Het biedt een kans om de oorsprong van deze schaduwkanten te begrijpen en te zien hoe ze ons gedrag, onze relaties en ons welzijn beïnvloeden.

Het bekijken van onze schaduwkanten vraagt om zelfcompassie en acceptatie. Het betekent dat we onszelf toestaan om menselijk te zijn, met al onze imperfecties en donkere kanten. Het is belangrijk om te onthouden dat het verkennen van onze schaduwkanten geen excuus is voor schadelijk gedrag, maar eerder een uitnodiging tot bewustwording en groei.

Het proces van het bekijken van onze schaduwkanten kan ook helend zijn. Het stelt ons in staat om onverwerkte emoties, pijn en trauma’s onder ogen te zien, zodat we ze kunnen helen en loslaten. Het biedt de mogelijkheid om oude patronen en overtuigingen te transformeren, waardoor we ruimte creëren voor meer authenticiteit, zelfliefde en verbinding met anderen.

Het bekijken van onze schaduwkanten vereist ook verantwoordelijkheid. Het vraagt om eerlijkheid en de bereidheid om onze verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van onze schaduwkanten op onszelf en anderen. Dit kan betekenen dat we ons verontschuldigen, vergeving vragen en acties ondernemen om schadelijke patronen te doorbreken.

Het bekijken van onze schaduwkanten is een voortdurend proces van zelfontdekking en groei. Het vraagt om geduld, compassie en ondersteuning van anderen. Het kan nuttig zijn om te werken met een therapeut, coach of spirituele begeleider om je te ondersteunen bij dit innerlijke werk.

Dus, durf je schaduwkanten onder ogen te zien. Bekijk ze met mededogen en nieuwsgierigheid. Verken de lessen die ze te bieden hebben en transformeer ze tot bronnen van kracht en wijsheid. Het bekijken van je schaduwkanten opent de deur naar een dieper begrip van jezelf en een pad naar heelheid en zelfinzicht.

Reserveringen

Tickets

€50,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€50,00
Totaal
€50,00