Ademcirkel | verbonden ademhalen | 16 november

Wanneer

16 november 2023    
19:30 - 21:30

Reserveringen

€50,00
Reserveer nu

Waar

Praktijk Just Be You
Schoterveld 47, Nieuwveen, 2441AW

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Ademcirkel | verbonden ademhalen | 16 november

Haal Diep Adem en Verbind je met je Ware Zelf – Ontdek de Kracht van Verbonden Ademen!

Ben je op zoek naar een diepere connectie met jezelf en het vergroten van je bewustzijn? Wil je stress verminderen, emotionele blokkades loslaten en je levensenergie laten stromen? Dan is Verbonden Ademen precies wat je nodig hebt! Ademcirkel | verbonden ademhalen | 16 november

Onze Verbonden Ademen sessies bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt ontspannen, loslaten en jezelf kunt openstellen voor een dieper bewustzijn. Of je nu worstelt met angst, spanning, vermoeidheid of gewoon behoefte hebt aan een moment van zelfzorg, Verbonden Ademen kan je helpen om je innerlijke kracht te herstellen en in balans te komen.

Wat maakt onze Verbonden Ademen sessies zo bijzonder?

1. Diepe Ontspanning: Tijdens onze sessies begeleiden we je door middel van bewuste ademhalingstechnieken om diep te ontspannen. Door je ademhaling te verbinden en bewust te richten, kun je stress en spanning loslaten en een diepe staat van ontspanning bereiken. Dit helpt niet alleen om je fysieke en mentale welzijn te verbeteren, maar ook om je spirituele groei te bevorderen.

2. Emotionele Heling: Verbonden Ademen kan je helpen om emotionele blokkades en trauma’s los te laten. Door bewust te ademen, geef je jezelf toestemming om diep in je emoties te duiken en deze te laten stromen. Dit kan leiden tot bevrijding, heling en het loslaten van beperkende overtuigingen die je al lange tijd tegenhouden.

3. Innerlijke Groei: Verbonden Ademen opent de deur naar innerlijke groei en bewustwording. Door je bewust te verbinden met je ademhaling, kom je in contact met je ware zelf en kun je dieper inzicht krijgen in je eigen patronen, behoeften en verlangens. Dit stelt je in staat om bewuste keuzes te maken en je leven vorm te geven op een manier die in lijn is met je authentieke zelf.

4. Begeleiding en Ondersteuning: Onze ervaren ademcoaches begeleiden je gedurende de hele sessie en zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving. Ze zullen je helpen om je ademhalingstechnieken te verfijnen en je ondersteunen bij eventuele emotionele processen die zich kunnen voordoen. Je staat er niet alleen voor – wij zijn er om jou te begeleiden op je reis van transformatie.

5. Voortdurende Integratie: Onze Verbonden Ademen sessies zijn slechts het begin van een reis van voortdurende integratie en groei. We bieden nazorg en ondersteuning om je te helpen de helende energie van de sessie te integreren in je dagelijks leven. Ontdek onze workshops, vervolgprogramma’s en online ondersteuning om je reis van bewustwording en zelfontplooiing voort te zetten.

Klaar om je adem te verbinden en jezelf te openen voor transformatie?

aanvang 19:30

Reserveringen

Tickets

€50,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€50,00
Totaal
€50,00