Reiki op afstand | Top Healing

Reiki | Top Healing , Nieuwveen, reiki behandeling, Healing, Reiki Nieuwveen, Healing Nieuwveen
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 75,00
Begin
of

Reiki op afstand | Top Healing

Reiki op afstand | Top Healing kan gegeven worden aan mensen en andere levende wezens, je kunt het dus ook voor iemand anders aanvragen. Het voordeel van Reiki op afstand is dat de energie je kan bereiken waar en wanneer je maar wilt, dus ook wanneer een fysieke behandeling ontvangen niet mogelijk is. De afstand maakt niets uit. Sterker nog, een afstand behandeling werkt tot 4 uur langer door. 

Bij deze Reiki op afstand | Top Healing geef ik ook een aura healing, Chakra healing en de meridianen healing. Een extra boost voor jouw lichaam en geest

Na bestelling krijg je van mij een mail voor het maken van een afspraak voor deze heerlijke behandeling op afstand.

Na de behandeling krijg je een mail met mijn bevindingen

Wat er in deze Reiki op afstand zit:

 

  • Reiki, aura healing, Chakra healing en meridianen heling
  • Een landingsmeditatie
  • Een zijns meditatie die je tijdens de healing op afstand kan beluisteren

Wat je zelf nog nodig hebt:

 

  • een bed of iets anders zacht waar je op kan liggen

 

Wat is een Top Healing behandeling?

Deze behandeling is Reiki icm een Chakra Flush en Aura Flush

Chakra Flush

De Chakra Flush is een eenvoudige methode om de vastgelopen energie aanwezig in de chakra’s te verwijderen.

De Chakra Flush is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

De Chakra Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten vormen uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energiewonden uit het verleden, wordt het mogelijk om deze plekken weer met nieuwe positieve energie te vullen.

Enkele voordelen van de Chakra Flush zijn:

  • Loslaten van oude lasten en emotionele bagage.
  • Vrijmaken van de oude vastgelopen energie in de chakra’s.
  • Het voorkomen dat energetische toxines en negatieve energie gaan vastzitten.

 

Aura Flush

De Aura Flush is een zeer zachte reinigende energie die aura als het ware schoonveegt en hiermee de negatieve energie en gedachten vormen verwijderd.

Net als de Meridian Flush en de Chakra Flush is de Aura Flush gemakkelijk in gebruik en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt hands-on, maar ook op afstand.

De aura is het gedeelte van ons energieveld dat ons beschermt en omhuld. Het is onze projectie naar de wereld. Als we de juiste mensen en mogelijkheden naar ons toe willen trekken, is het nodig dat onze aura helder en gezond is en vol van positieve energie en liefde.

Helaas verzamelen we gedurende ons leven negatieve energieën in onze aura. Negatieve gedachten vormen van woede, verdriet en haat kunnen in onze aura verblijven en zorgen voor het terugdringen van onze totale energie. Hierdoor stoten we de juiste mensen van ons af. Regelmatig reinigen van de aura zal helpen om onze geest te verjongen alsmede de projectie naar de buitenwereld te verbeteren.

De Aura Flush maakt het reinigen van de aura eenvoudig.

Enkele voordelen van de Aura Flush zijn: Top Healing op afstand 

  • Verbeterd gevoel van geluk en welzijn.
  • Meer fysieke en emotionele energie.
  • Loslaten van negatieve gedachten vormen, die problemen in het leven creëren.

Officieel zijn de Aura & Chakra Flush twee aparte energiesystemen. Ik bied ze samen aan, omdat ze heel goed bij elkaar passen en qua manier van werken op elkaar lijken.

Let op: bij afrekenen staat credit card, dit is niet alleen credit card maar ook Ideal, apple pay en andere dingen. Je kunt dus gewoon met Ideal betalen, er staat alleen Credit card.. Waarom dat is? Heb geen idee krijg dit helaas (nog) niet veranderd

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.