Heel jouw innerlijk kind

Heel jouw innerlijk kind, womb healing, Online training, Online cursus, Online healing, Trauma's
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 195,00
Begin
of

Heel jouw innerlijk kind

Innerlijk kind werk is een vorm van therapie die zich richt op het helen van de emotionele wonden die we als kind hebben opgelopen. Het gaat erom dat we ons bewust worden van de manier waarop ons innerlijke kind ons leven beïnvloedt en hoe we deze invloed kunnen positief kunnen veranderen.

Het innerlijke kind is het deel van onszelf dat ons herinnert aan onze kindertijd. Het is het deel van ons dat emoties en herinneringen uit het verleden vasthoudt en ons gedrag en onze reacties in het heden beïnvloedt. Het kan belemmerend werken als we niet bewust zijn van deze invloed.

Innerlijk kind werk begint met het leren herkennen van de signalen van ons innerlijke kind. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door situaties of mensen die ons terugbrengen naar onze kindertijd. Het kan ook gebeuren door emoties die we voelen, zoals angst, verdriet of boosheid.

Vervolgens gaan we ons innerlijke kind leren begrijpen en koesteren. Het gaat erom dat we ons innerlijke kind leren kennen en begrijpen waarom het zo reageert. We leren deze emoties te accepteren en erkennen, zonder oordeel en zonder het te willen veranderen.

Als we ons innerlijke kind hebben leren kennen en begrijpen, kunnen we beginnen met het helen van de emotionele wonden uit het verleden. Dit kan bijvoorbeeld door het opnieuw beleven van bepaalde situaties uit onze kindertijd, maar dan met de kennis en ervaring van nu. We kunnen ons innerlijke kind geruststellen en troosten, zodat het niet meer zo’n grote invloed heeft op ons leven in het heden.

Innerlijk kind werk kan een zeer emotioneel proces zijn, maar het kan ook erg bevrijdend zijn. Het kan ons helpen om oude patronen te doorbreken en ons te bevrijden van negatieve emoties uit het verleden. Het kan ons helpen om onszelf beter te begrijpen en ons te laten groeien en ontwikkelen.

In deze online training zit:

 • Heel veel informatie over innerlijk kind
 • Meditaties
 • Een Do It Yourself womb healing
 • Yoga oefeningen
 • Affirmaties
 • Do it Yourself loslaat healing

Wat is een Do it Yourself Healing?

Een do it yourself healing is een healing die je zelf kan doen, je maakt een eigen ceremonie om je zelf te helen. Ik deze training is dat een womb healing en een loslaat healing

DIY womb healing

Welkom bij de wereld van whomb healing, een krachtige manier om emotionele en energetische blokkades los te laten en diep contact te maken met je vrouwelijke kracht. Door middel van ademhaling, meditatie en genezende aanraking, kan whomb healing helpen bij het transformeren van oude pijn, angst en trauma’s die opgeslagen zijn in je lichaam en geest. Het kan ook helpen bij het creëren van een diepere verbinding met jezelf en het ontdekken van jouw innerlijke wijsheid en intuïtie. In deze DIY womb healing kan jij dit op je eigen manier doen gewoon thuis

Uiteraard is het minder krachtiger dan als je live doet maar deze is zeker ook heel waardevol

Wat er in deze Do it yourself | Womb healing zit:

 • Handleiding om het helemaal zelf te kunnen doen
 • Landingsmeditatie om echt even goed de ceremonie in te gaan
 • De ceremonie reis om jezelf te helen

De 13de Munay-Ki

Deze inwijding helpt je om oude pijn en angsten los te laten om zo weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent. Je mag weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Je mag het oude (en oude angsten) loslaten en het nieuwe manifesteren.

De 13de Munay-Ki is vooral een geschenk aan jezelf. Door de energie die zowel een heling als ook een zegening is, wordt je vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke kracht is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we een stuk {bewust of onbewust } pijn en verdriet van onze moeder of grootmoeders of zelfs verwondingen uit vorige levens met ons mee. Of we hebben een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is. Nu is echter de tijd aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, wijs en liefdevol.

Deze Rite is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid jouw creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Het is een heling en een zegening. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en volledigheid.

Wil jij extra versterking hebben tijdens jouw healing?

Misschien zijn de Eterische olien ook wat voor jou!

Aromatherapie is een therapievorm waarbij gebruik gemaakt wordt van essentiële oliën. De olie wordt uit geneeskrachtige kruiden gewonnen om lichamelijke en geestelijke kwalen te verlichten. Deze bijzondere tak van de fytotherapie is al eeuwenoud.
Geur beïnvloedt onder andere het centraal zenuwstelsel, het hormonale stelsel en de emotie. Denk maar eens wat je lichaam doet wanneer je een heerlijke cake ruikt. Je gaat watertanden en je spijsverteringsstelsel wordt aangezet. Dit gebeurt ook met geur op diepere lagen. Diep opgeslagen herinneringen kunnen naar boven komen.
Maar essentiële oliën werken niet alleen via de geur. Ze hebben ook invloed op verschillende weefsels: je huid, je spieren maar ook je haren en nagels. Het wordt niet voor niets veel in de cosmetische industrie gebruikt.

Bij jouw healing zijn er ook bijpassende olietjes en aurasprays, kijk snel in de webshop hier voor

DIY | Loslaat healing

Welkom bij deze DIY | Loslaat healing. Het kan soms moeilijk zijn om gebeurtenissen of emoties uit ons verleden los te laten. Deze kunnen ons blijven achtervolgen en negatieve energie in ons leven veroorzaken. Gelukkig is het mogelijk om deze energie los te laten en ruimte te maken voor positiviteit en groei. Tijdens deze healing zal ik je begeleiden bij het loslaten van negatieve energie in jouw leven, zodat je jezelf kunt bevrijden en weer volledig in je kracht kunt staan.  Dit doe ik via jouw krachtdier.

Krachtdieren of totemdieren, ook wel spirit animals genoemd, zijn dieren die in de spirituele wereld worden gezien als gidsen of helpers voor individuen. Ze beschermen, begeleiden en geven inzichten.

 

In Sjamanistische tradities en geneeswijzen wordt veel gewerkt met krachtdieren. Een krachtdier is een dier vanuit hogere dimensies dat je wat te vertellen heeft en je komt helpen met je levenspad. Het heeft soms bepaalde boodschappen voor je of is er gewoon als ondersteuning. Heb je éénmaal je krachtdier ontmoet, let dan op allerlei signalen die op je pad komen; je krachtdier kent vele methodes om zijn aanwezigheid aan jou kenbaar te maken.

Je kunt hem aanroepen voor hulp, vragen om kracht en advies bij moeilijke situaties.

Tijdens deze ceremonie, maken wij een reis om jouw kracht dier te ontmoeten en te vragen wat jij mag loslaten

Wat er in deze Do it yourself | Loslaat healing | Krachtdieren zit:

 • Handleiding om het helemaal zelf te kunnen doen
 • Landingsmeditatie om echt even goed de ceremonie in te gaan
 • De ceremonie reis om jezelf te helen

Wat je zelf nog nodig hebt:

 

 • een bed of iets anders zacht waar je op kan liggen
 • Pen en Papier

Let op: bij afrekenen staat credit card, dit is niet alleen credit card maar ook Ideal, apple pay en andere dingen. Je kunt dus gewoon met Ideal betalen, er staat alleen Credit card.. Waarom dat is? Heb geen idee krijg dit helaas (nog) niet veranderd

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.