DIY womb healing

Do it Yourself Womb healing , Baarmoeder healing, Healing, Helen, Reiki, Cursus, Energetisch therapeut, Holistisch therapeut
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

DIY womb healing

Welkom bij de wereld van whomb healing, een krachtige manier om emotionele en energetische blokkades los te laten en diep contact te maken met je vrouwelijke kracht. Door middel van ademhaling, meditatie en genezende aanraking, kan whomb healing helpen bij het transformeren van oude pijn, angst en trauma’s die opgeslagen zijn in je lichaam en geest. Het kan ook helpen bij het creëren van een diepere verbinding met jezelf en het ontdekken van jouw innerlijke wijsheid en intuïtie. In deze DIY womb healing kan jij dit op je eigen manier doen gewoon thuis

Uiteraard is het minder krachtiger dan als je live doet maar deze is zeker ook heel waardevol

Wat er in deze Do it yourself | Womb healing zit:

  • Handleiding om het helemaal zelf te kunnen doen
  • Landingsmeditatie om echt even goed de ceremonie in te gaan
  • De ceremonie reis om jezelf te helen

De 13de Munay-Ki

Deze inwijding helpt je om oude pijn en angsten los te laten om zo weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent. Je mag weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Je mag het oude (en oude angsten) loslaten en het nieuwe manifesteren.

De 13de Munay-Ki is vooral een geschenk aan jezelf. Door de energie die zowel een heling als ook een zegening is, wordt je vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke kracht is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we een stuk {bewust of onbewust } pijn en verdriet van onze moeder of grootmoeders of zelfs verwondingen uit vorige levens met ons mee. Of we hebben een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is. Nu is echter de tijd aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, wijs en liefdevol.

Deze Rite is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid jouw creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Het is een heling en een zegening. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en volledigheid.

Wil jij extra versterking hebben tijdens jouw healing?

Misschien zijn de Eterische olien ook wat voor jou!

Aromatherapie is een therapievorm waarbij gebruik gemaakt wordt van essentiële oliën. De olie wordt uit geneeskrachtige kruiden gewonnen om lichamelijke en geestelijke kwalen te verlichten. Deze bijzondere tak van de fytotherapie is al eeuwenoud.
Geur beïnvloedt onder andere het centraal zenuwstelsel, het hormonale stelsel en de emotie. Denk maar eens wat je lichaam doet wanneer je een heerlijke cake ruikt. Je gaat watertanden en je spijsverteringsstelsel wordt aangezet. Dit gebeurt ook met geur op diepere lagen. Diep opgeslagen herinneringen kunnen naar boven komen.
Maar essentiële oliën werken niet alleen via de geur. Ze hebben ook invloed op verschillende weefsels: je huid, je spieren maar ook je haren en nagels. Het wordt niet voor niets veel in de cosmetische industrie gebruikt.

Bij jouw healing zijn er ook bijpassende olietjes en aurasprays, kijk snel in de webshop hier voor

Let op: Bij afrekenen staat Pay pal en Creditcard, maar als je op Credit Card klik kom je ook op Ideal uit, ik heb helaas nog niet gevonden hoe ik die button kan hernoemen. Er kan dus gewoon met Ideal betaald worden

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.