Manifesteren kan je leren

Manifesteren, Wet van Aantrekking, Intenties zetten, Visualisatie, Positieve affirmaties, Creëren van je realiteit, Doelen stellen, Universele overvloed, Manifestatiekracht, Energie en manifestatie, Mindset en manifestatie, Bewuste creatie, Wetenschap van manifestatie, Loslaten en ontvangen, Wet van resonantie, Geloof en manifestatie, Co-creatie met het universum, Flow en manifestatie, Vibrationeel matchen, Nieuwveen, vrouwencirkel

Manifesteren kan je leren

Het concept van manifesteren is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het idee is dat je door middel van positief denken en visualisatie je dromen en doelen kunt manifesteren in je leven. Maar wat is manifesteren nu precies en hoe werkt het? Manifesteren kan je leren

Manifesteren gaat uit van de wet van de aantrekkingskracht, die stelt dat vergelijkbare energieën elkaar aantrekken. Dit betekent dat als je positieve gedachten en emoties uitzendt, je positieve ervaringen en situaties aantrekt in je leven. Het tegenovergestelde is ook waar: als je negatieve gedachten en emoties uitzendt, trek je negatieve situaties en ervaringen aan.

Manifesteren begint dus bij je gedachten en emoties. Het is belangrijk om je te richten op wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt. Door je te focussen op positieve gedachten en emoties, zoals dankbaarheid, vreugde en vertrouwen, zendt je positieve energie uit en trek je positieve ervaringen aan.

Een belangrijk onderdeel van manifesteren is visualisatie. Door je voor te stellen dat je je doelen en dromen al hebt bereikt, maak je het voor jezelf makkelijker om je te richten op positieve gedachten en emoties. Je kunt bijvoorbeeld een vision board maken waarop je afbeeldingen en woorden plaatst die staan voor je doelen en dromen. Door regelmatig naar je vision board te kijken en je voor te stellen dat je je doelen al hebt bereikt, zend je positieve energie uit en trek je deze ervaringen aan.

Het is echter belangrijk om ook actie te ondernemen om je doelen en dromen te bereiken. Manifesteren betekent niet dat je passief kunt afwachten tot je droomleven zich aan je presenteert. Het betekent dat je positief denkt en handelt om je doelen te bereiken en kansen te creëren.

In conclusie, manifesteren is een krachtig concept dat stelt dat je door middel van positief denken en visualisatie je dromen en doelen kunt manifesteren in je leven. Het begint bij je gedachten en emoties en het is belangrijk om je te richten op wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt. Door regelmatig te visualiseren en actie te ondernemen, kun je je dromen en doelen bereiken en een positieve verandering in je leven teweegbrengen.

Manifestatie Cirkel | 14 september 19:30 – 20:00

We hebben allemaal dromen die we graag uit laten komen.

Met deze cirkel gaan we manifesteren!

Hoe?

  • Landing meditatie
  • Cacao ceremonie
  • Visualisatie
  • Maak je visionboard

19:30 tot 22:00