Cacao leader

Cacao leader

Al een paar keer heb ik cacao ceremonies georganiseerd maar ook zelf ondergaan. Dat ik dacht het wordt nu wel echt tijd dat ik daar ook een certificaat voor krijg. Staat toch leuker om echt een papiertje te hebben dat ik ook echt verstand heb van cacao vind je ook niet? Cacao leader

Cacao Ceremonie

Cacao ceremonieën vinden hun oorsprong bij de inheemse volkeren van Midden- en Zuid-Amerika. De Maya’s en Azteken gebruikten cacao ceremonieën als onderdeel van hun spirituele en genezingspraktijken. Cacao wordt in deze ceremonieën beschouwd als een heilige plant en wordt vaak gebruikt om een staat van verbinding en eenheid te creëren.

In hedendaagse cacao ceremonieën wordt pure, rauwe cacao gebruikt om een open en liefdevolle geestestoestand te bevorderen. Het wordt vaak gebruikt om de hartchakra te openen en innerlijke blokkades en obstakels te verwijderen. Cacao ceremonieën worden steeds populairder over de hele wereld en worden als een krachtig hulpmiddel beschouwd om mensen te helpen in contact te komen met hun innerlijke kracht en wijsheid.

Ik gebruik de cacao ook in ceremonies om echt even tot je zelf te komen, dat je kan kijken naar jezelf en naar jezelf mag terug keren. Dit is super belangrijk omdat er in deze wereld zo ontzettend veel van je gevraagd wordt. Je raakt je zelf steeds meer en meer kwijt. En mijn ambitie is om jou voor een paar uur weer terug te brengen naar jezelf.

Ook ik heb dat nodig

Ik ga ook maandelijks zelf naar een cacao ceremonie, gewoon omdat ik ook terug naar me zelf wil, ik leef al behoorlijk met mezelf en vanuit mijn innerlijke kracht maar om echt zelf ook weer op aarde te komen gebruik ik zelf ook cacao ceremonies om dit te doen. het is belangrijk dat je, jezelf minimaal 1 keer in de maand de tijd geeft om zelf liefde te geven. Ik doe dat met cacao ceremonies.

Kom jij ook weer terug bij jezelf? De eerst volgende ceremonie in rust en ontspanning, doe je mee?