Krachtdieren

Krachtdieren

Toeval?

Laatst had ik een trancereis waar we op zoek gingen naar je krachtdier

Het bleek een papegaai te zijn en ik ging op zoeken wat het betekende
Papegaaien werden vroeger hun mond gesnoerd omdat ze de waarheid spraken. Ze gingen maar papegaaien omdat iedereen dat wilde horen ipv de waarheid

Aan mij nu de taak om mijn mond open te doen en mijn waarheid te gaan vertellen

Is het toeval dat ik 2 papegaaien heb?

 

En toen werd ik nieuwsgierig want 2 jaar geleden was het een uil dus ik op zoeken wat een krachtdier uil betekend
Zien, ik mocht mijn bewustzijn gaan zien.

Ik had op dat moment net Geisha gehaald, mijn uiltje

En idd in die periode begon ik te zien dat het pad wat ik op zat, niet mijn weg was. Heb ik keuzes gemaakt naar het “zien”
En op de dag dat ik het eerste weekend texel had waar ik dus het mediumschap cursus volg, lag hij overleden in zijn hok
Ik had hem niet meer nodig, ik heb het pad gezien?

Toeval?

Ben jij ook benieuwd welk krachtdier er bij jou hoort? Krachtdieren

Krachtdieren, Nieuwveen, Ceremonie, Krachtdieren ceremonie, Vrouwencirkel, Healing, Reiki

Krachtdieren, Nieuwveen, Ceremonie, Krachtdieren ceremonie, Vrouwencirkel, Healing, Reiki

Ceremonie | Ontmoet je krachtdier

In Sjamanistische tradities en geneeswijzen wordt veel gewerkt met krachtdieren. Een krachtdier is een dier vanuit hogere dimensies dat je wat te vertellen heeft en je komt helpen met je levenspad. Het heeft soms bepaalde boodschappen voor je of is er gewoon als ondersteuning. Heb je éénmaal je krachtdier ontmoet, let dan op allerlei signalen die op je pad komen; je krachtdier kent vele methodes om zijn aanwezigheid aan jou kenbaar te maken.

Je kunt hem aanroepen voor hulp, vragen om kracht en advies bij moeilijke situaties.

Tijdens deze ceremonie, maken wij een reis om jouw kracht dier te ontmoeten

Krachtdieren en spirithelpers zijn spiritdieren/ spirituele gidsen. Ze helpen en begeleiden je om in je eigen kracht te gaan en deze te versterken. Iedereen heeft een krachtdier en/of spirithelper. Het dier kan je helpen op diverse manieren, op spiritueel gebied maar ook met je dagelijkse bezigheden. Vaak voel je al aangetrokken tot een dier of kom je het vaak tegen dat zegt natuurlijk al iets. Krachtdieren kunnen voor een bepaalde tijd in je leven verschijnen zolang je de kracht van dit speciale dier nodig hebt, maar ze kunnen ook een heel leven bij je blijven en je kan er ook meerdere hebben. Elk dier staat voor bepaalde kwaliteiten.

Sjamanen waren van oudsher healer, raadgever en helderziende van hun stam. Zij gebruikten de trancereis voor het genezen van zieken, het terughalen van verdwenen energie, het ontvangen van visioenen en het tot stand brengen van veranderingen in de fysieke wereld. Een van de basistechnieken van de sjamaan is ‘reizen’. Reizen op de sjamaanse manier betekent een reis naar binnen maken. Gewoon thuis, alleen of in een groep, met je ogen dicht, als in een meditatie. In jou ligt een wereld van kennis, die bereikbaar is door middel van een lichte trance onder begeleiding van sjamanistische muziek en mijn stem en het maken van een reisje!

Wat zijn ceremonies ?

Een ceremonie is een verbindende bijeenkomst, waarbij een aantal vrouwen samenkomen om te delen en helen.

Vaak zit je letterlijk in een cirkel en creëer je samen een ‘open and sacred space’ waarin iedere vrouw de ruimte krijgt om in veiligheid haar verhaal te delen. De ceremonies kent vele vormen en er is eigenlijk geen goed of fout. Door te verbinden met jezelf en elkaar schep je een helende energie, een ruimte waar je veilig kan zijn.

We missen iets

Steeds vaker hoor ik : we missen iets

Zo ook ik, ik mis het samen zijn met andere vrouwen, het delen van mijn verhalen onder vrouwen. Even weg zijn van thuis, het zorgen voor, huishouden, man, kinderen, huisdieren gewoon even een plek hebben waar ik aandacht geven aan mijzelf. Gewoon ik als vrouw zijnde. Daarom heb ik mijn ruimte open gesteld om samen te komen met andere vrouwen die ook het missen even gewoon met hunzelf te kunnen zijn. En hun verhalen willen delen met andere vrouwen.

De zoektocht naar jezelf en ook te ontdekken wie je van binnen eigenlijk allemaal kan en mag zijn.

Er zijn ook sjamanisme ceremonies die je helpen  te helen op bepaalde gebieden en het vinden van bijvoorbeeld je kracht dier komt ook voorbij.

Wat doen we tijdens een ceremonie ?

Iedere ceremonie heeft een thema en met dat thema werken we. Ceremonie | Ontmoet je krachtdier

We starten met een landing meditatie zodat je echt even in het hier en nu kan komen. We drinken een heerlijk kopje ceremoniële cacao, zodat we ons hart kunnen openen. Daarna gaan we in een heerlijke diepe meditatie in het thema wat die dag is. Het verschilt per ceremonie wat het doel is die dag maar voornamelijk is het doel om echt even tot je zelf te komen, te kijken wat er allemaal van binnen met jou gebeurt, te verbinden met anderen en jezelf op een andere manier te leren kennen.

Dus met heel veel liefde voor JEZELF