Womb Healing Pakket

Womb Healing Pakket, Healing, Reiki behandeling, Healing, Aroma therapie

Womb Healing Pakket

Al een tijdje ben ik bezig met mijn eigen healing, ik heb mijn baarmoeder allerlei aandacht gegeven om te helen. Bij een vrouw gaat de pijn en trauma in de baarmoeder zitten en daar kan je last van krijgen.
Ook ik had dat! Mijn menstruatie gaan al vanaf dag 1 dat ik ongesteld wordt niet goed, ik hou mijn zwangerschappen niet vol, mijn bevallingen gaan niet goed en zo heb ik ook allerlei irritaties daar zitten wat soms dan weer de kop op komt zetten. Kortom heel irritant dus en vond dat het tijd werd om daar wat aan te doen. Womb Healing Pakket
Ik ging de 13 rite of the womb in.

13e Rite of the Womb

Deze inwijding helpt je om oude pijn en angsten los te laten om zo weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent. Je mag weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Je mag het oude (en oude angsten) loslaten en het nieuwe manifesteren.

De 13de Munay-Ki is vooral een geschenk aan jezelf. Door de energie die zowel een heling als ook een zegening is, wordt je vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke kracht is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we een stuk {bewust of onbewust } pijn en verdriet van onze moeder of grootmoeders of zelfs verwondingen uit vorige levens met ons mee. Of we hebben een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is. Nu is echter de tijd aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, wijs en liefdevol.

Deze Rite is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid jouw creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Het is een heling en een zegening. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en volledigheid.

Tijdens deze sessie kwamen heel veel oude pijnen naar boven van mijn leven nu maar ook van vorige levens, ik zie beelden als ik in meditatie ga en krijg ontzettend veel te zien. Mijn baarmoeder heeft niet in dit leven maar ook in vorig levens heel erg veel mee gemaakt, dus niet gek dat daar hee veel emotie en trauma zat wat er nu dus uit komt!

Na een maand heb ik de womb care gedaan, ik was klaar om nog meer van deze trauma’s op te ruimen

Healing in de Womb Care

Healing & Heelheid voor de Baarmoeder

De Womb Care is een energiesysteem welke specifiek is gechanneld voor de baarmoeder. Na het ontvangen van de inwijding ben je afgestemd op lichtwezens welke gespecialiseerd zijn in het brengen van genezing en heelheid aan je lichamelijke voortplantingsysteem.

Het zorgt voor heling en een betere gezondheid van alle organen en lichaamsdelen die je voortplantingsysteem omvat, het gebied van je lichaam onder je navel. De energie zorgt niet alleen voor heling, maar ook voor het opstaan in jouw natuurlijke vrouwelijke kracht . In andere woorden: het opent jouw  natuurlijke energiestroom.

Womb Care ondersteunt ook om de energie van je baarmoeder naar heelheid te brengen bij miskramen of leegte die gevoeld wordt omdat je nooit een baby in de baarmoeder hebt kunnen dragen of als je baarmoeder of eierstokken hebt moeten laten verwijderen voor een operatie. Womb Care helpt ook bij problemen rondom intimiteit en helpt je wanneer je seksueel actief bent geweest zonder dat je hart dat wilde en brengt je meer Innerlijke Kracht.

En wat voelde dat heerlijk zeg! Ik mocht weer verder met mijn eigen stuk, ik hoef de pijn niet meer te voelen van oudere levens, of van mijn ouders en voor ouders. Ik mag zijn wie ik ben en mag mijn pad bepalen.

Het voelt nu voor mij heel liefdevol.

Womb Healing Pakket

Omdat ik dit heerlijk vond al die healingen heb ik besloten dat ook ik dit door geven wil aan anderen ( ik mag dit nu ook doen omdat ik alles ben door gegaan en de certificaten heb)

Een prachtig pakket bestaande uit een persoonlijke heling in de 13e rite van de Munay Ki en de womb care op baarmoederwonden.

Persoonlijke heling

De persoonlijke heling is een diepe heling op afstand van baarmoederwonden op opgeslagen pijn, misbruik en andere patronen en angsten waardoor we als vrouw niet (volledig) in verbinding staan met ons buikgevoel, waardoor je bijvoorbeeld niet altijd het leven leeft zoals je dat zou willen, je veel stress in je lichaam opgeslagen of in een relatie zit, die niet klopt of pijn doet. Ook kan het zijn dat je kinderen ‘onhandelbaar’ worden of dat je vooral met anderen bezig bent, veel voor anderen zorgt, je (extreem) aanpast of er juist tegen ingaat.

In de healing wordt je uitgenodigd de pijn, spanning, patronen en emoties los te laten, ongeacht waar het vandaag komt. Om je weer te verbinden met je eigen kracht en wijsheid en levensenergie. Ook de pijn van voorouderlijke patronen worden geschoond waardoor je ook weer de kracht van deze generaties kunt ervaren.

Dit pakket is voor 2 afspraken. Je ontvangt op een datum de 13e rite van de Munay Ki en op een latertijd stip wanneer jij er klaar voor bent maken we een afspraak voor de womb care

Voor een afstandsbehandeling heb ik enkele persoonlijke gegevens van jouw kant nodig. Naast de precieze naam, pasfoto en locatie, leggen we van tevoren de dag en het tijdstip vast.

Stuur mij een mail met je foto, gegevens en klein beetje info waarom je deze healing aanvraagt naar info@praktijkjustbeyou.nl

Over het algemeen duurt een sessie ongeveer 20-30 minuten. Dit hangt af wat ik intuïtief voel hoe lang ik door moet gaan.

Ook in vrouwencirkel

Ook in een vrouwencirkel ga ik de 13e rite of the womb geven, dit is een krachtige vrouwencirkel die jou met andere vrouwen verbind die ook allemaal wat te helen hebben, dit voelt als verbinding en met verbining gaan we deze avond dan ook in!

Kijk op deze pagina voor de vrouwencirkel