Womb Healing

Womb Healing

Womb Healing

Afgelopen vrijdag mocht ik een De 13e Munay Ki – De Rite of the Womb of te wel een Baarmoeder healing ontvangen.

Ik loop al een tijdje met problemen, nouja tijdje eigenlijk gaat het mijn hele leven als vrouw zijnde ( dus beginnend met ongesteld worden ) gewoon niet goed bij me. Mijn ongesteldheid gaat niet goed, ik loop mijn zwangerschappen niet uit ( mijn lichaam denkt gewoon, ik vind het goed zo ik ga nu alvast beginnen) mijn bevallingen gaan niet goed en nu loop ik al een tijdje met andere problemen beneden ( om het maar even zo te zeggen) dat de arts zegt ja stress.. En dan denk ik Jaaa stress tuurlijk.

Ik weet heel goed waar dit vandaan komt en kan je vertellen het is geen stress, dus na 3 familie opstellingen werd het dus echt tijd om echt eens liefde te geven aan mijn baarmoeder, want die heeft hij heel hard nodig.

Ik had hem al online een keer gedaan en die vond ik al heel bijzonder maar omdat ik ook het erg graag in het echt wilde ervaren ging ik met goede moed dit doen. En ook die was heel erg bijzonder! En sterker nog ik mag hem zelf door gaan geven ook!

Omdat ik zelf nog even in een proces zit van healing wil ik nog even wachten met de groepen… Ook iets met perfectionisme en het gewoon eng vinden om goede ceremonies te geven.

Maar ik wilde jullie alvast kennis laten maken met deze De 13e Munay Ki – De Rite of the Womb

Womb Healing
Womb Healing

De 13de Rite;

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.

Verwondingen kunnen o.a. zijn; miskramen, overleden of doodgeboren kinderen in de buik van jou of van jouw moeder maar zelfs ook van jouw oma. Deze energie van pijn/verdriet/teleurstelling/machteloosheid/boosheid/schuld kan jij hebben gevoeld van hen en overgenomen in jouw systeem.

Ook kan het zijn dat jouw moeder/oma is misbruikt en wanneer jij groeit in de buik van je moeder, dan kan je iets mee hebben gekregen van deze energie. Dit kan dus dieper door de generaties heenlopen.

Als je gelooft in meerdere levens, dan kunnen daar ook nog ervaringen diep op jouw ziel liggen, die hier mee te maken hebben. Vroeger werden vrouwen vaak onderdrukt.

Of misschien ben jij  in dit leven misbruikt of was er sprake van seksuele intimidatie op welke wijze dan ook? Al die ervaringen en energie worden opgeslagen in je systeem/vagina/baarmoeder en dit kan je helen door de baarmoeder heling-als je dit heelt-heel je het ook voor jouw kinderen.

Soms merk je een bepaalde boosheid, woede of onmacht opkomen als je hierover iets in het nieuws hoort (misbruik) of bijvoorbeeld in een film. Dit kan heel veel emoties oproepen, terwijl je in dit leven niet zo’n ervaring hebt opgedaan. Diep van binnen wordt er iets getriggerd. Dit zou dus een ervaring kunnen zijn uit een vorig leven of een (weggestopte) ervaring uit dit leven.

Het kan ook zijn, dat je een geboortetrauma meegemaakt van je eigen geboorte of van jouw kinderen die diepe sporen hebben achtergelaten.

Dit alles kan van invloed zijn op jouw functioneren nu als vrouw. Je kunnen neerzetten in dit leven en jouw creatie vermogen. Je kan blokkades ervaren wanneer de energie op deze plek (baarmoeder) niet mooi kan stromen. Jouw grootste (creatie) en kracht zit namelijk in jouw baarmoeder- de plek die zo krachtig is en waar zelfs een kindje kan ontstaan.

Ook wanneer je in dit leven geen kinderen kon krijgen (op welke wijze dan ook) is de baarmoederheling helend.

 

Cacao ceremonie

Binnenkort ga ik zelf ook de ceremonies geven in combinatie met cacao, want dat verzacht nog even extra

Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost.

Een aantal effecten die mensen voelen tijdens een cacao ceremonie zijn:
  • Euforie en blijdschap.
  • Een algeheel gevoel van gezondheid.
  • Een verhoogd energie niveau.
  • Diepere verbinding tussen lichaam en geest.
  • Rust in lichaam en geest.

Dus wil jij ook je baarmoeder genezen? Stay Tuned!