Op zoek naar zelf liefde

Op zoek naar zelf liefde, Nieuwveen, Nieuwkoop, Self love

Op zoek naar zelf liefde

Je merkt steeds vaker dat we ons zelf kwijt zijn, dat wij onze zelf liefde kwijt zijn. Je bent er naar op zoek, maar je kunt het niet vinden.

Hoe komt dit toch? Is dan vaak de vraag. Ik merk dat er na de Corona steeds meer mensen ze zichzelf dat af begonnen te vragen.. Hou ik van mezelf? Je werd opgesloten in je eigen omgeving, je kwam terug bij jezelf omdat het niet anders kon. En dan kom je jezelf tegen. En dan begin je, jezelf af te vragen heb ik wel voldoende zelf liefde?

Ik vond de Corona net zoals jullie verschrikkelijk, want ook ik kwam mezelf tegen. Ik kwam mijn echte ik tegen en kwam er achter dat alles wat ik op dat moment deed, ( Webshop naar een grote hoogte brengen, daar niet van kunnen slapen want ik wil groeien groeien, geld en nog meer geld om alles te kunnen doen wat ik wilde) niet was wat goed voor mij was. Door het groter en rijker willen zijn ben ik mezelf kwijt geraakt, mijn zelf liefde was compleet weg.

En toen ging ik zoeken naar mezelf

Op zoek naar zelf liefde, wie ben ik, wat doe ik en wat ik doe past dat wel bij mij? En ik liet alles los, alle gedachten dat ik groot wilde worden met mijn webshop en waar ik net weer geld in had gestopt om nog groter te groeien ( jaja ik had ook Ego) was weg. En dat was dood eng. Ik kwam mijn bed niet meer uit want was mezelf kwijt, ik wist niet meer wat het dan wel was en toen na een wandeling ( en dat deed ik uiteraard ook nooit) Kwam daar het besef dat ik mezelf zo lang weg had gestopt, al mijn talenten niet meer zag. En ze waren daar ineens: Ik moest op zoek naar zelf liefde en dat heb ik gedaan. Wat daar weer uit relateert dat ik cursussen ben gaan volgen in coaching ( was dus eigenlijk allemaal voor mezelf bedoelt) en in het holisme. In eerste instantie ook voor mezelf maar kwam er achter dat dat was waar ik gelukkig van werd. Het coachen en Reiki geven aan mensen die ook hun zelf liefde kwijt zijn.

Ook voor kinderen

Ik merk ook dat het al heel snel gebeurd bij kinderen omdat ze zoveel moeten in hun jonge jaren dat ze vaak als zij ouder worden problemen krijgen met hun ontspanning en wie ben ik. Ik krijg heel veel aanvragen van kinderen die rond hun 7de jaar al dat soort problemen ervaren. Wat ontzettend jammer is want dat betekend dat zij al zo jong al steeds meer en meer hunzelf kwijt raken. Ze raken hun zelf liefde kwijt. En daarom heb ik allerlei leuke Alohi lesjes die er voor zorgt dat zij weer hun ontspanning vinden en hun zelf liefde weer opbouwen.

We helpen kinderen emotioneel groeien & ontspannen.

Wij zijn ervan overtuigd dat het kinderen enorm verder helpt in hun ontwikkeling, wanneer ze al op jonge leeftijd tips & tricks aangeleerd krijgen die hen helpen emotioneel te groeien & ontspannen. Zo leren ze op tijd rust te nemen en goed voor zichzelf te zorgen. Voor heel hun leven hebben ze dan een rugzakje mee, vol met tips over hoe om te gaan met emoties, lastige gedachten, stress, volle hoofdjes, moeilijk inslapen, jaloezie, onzekerheid, concentratieproblemen, enz.

Met 1 grote missie: kinderen zo veel mogelijk laten stralen!

Vrouwencirkels

Maar goed terug naar ons, ons als volwassenen… Door vele vrouwen te hebben gesproken die allemaal verbinding met zichzelf missen en ook andere vrouwen zoeken om met hun een verbinding te hebben. Want samen staan we sterker, heb ik mooie vrouwencirkels opgestart!

De vrouwen cirkel is een laagdrempelige bijeenkomst voor bewuste vrouwen (zoals jij!) van diverse leeftijden en achtergronden, die samenkomen om te verbinden, Zijn, delen en helen.

Op deze plek wordt je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te richten, zodat je aanwezig kunt zijn bij wat er in jou leeft.

En dit hoef je niet alleen te doen, samen met andere vrouwen wordt je gedragen, bekrachtigd en geïnspireerd die net zoals jij ook een verhaal hebben

Dat zijn de krachten van een vrouwencirkel: begripherkenning en verbinding

Dus ben jij op zoek naar zelf liefde en verbinding? Kijk dan eens naar mijn vrouwencirkels